En erken hamilelik belirtileri

cikar handancim merak etme.. topis giibi cikar gobusun..

Ndk nerdesin klava: ceylan beni gormuyonuzmu herkese gunaydin demistim klava:

görmezmiyiz kuzummm o koca göbeciğinle seni görmemek mümkünmüüüüükaydirigubbakcemile3

şişkoo tubikkkklaelaelaelaelae şişşkoo tubikkkklaelaelaelaelae kaydirigubbakcemile3

Günaydın kızlar. Nasılsınız. Benden biraz önce bir miktar kan geldi ama devamı gelmedi korkuyorum bunedir ki ya(((((

annnaaaammmmm bu ne böle maşşalllah bu gün tapic baya bereketli maşşallah her zaman bir arada bulamıyoruz sizleri nasılsımnız kızlar fatıma tebrik ederim canım kucagına da alıdıgın gönleri görürsün inş

fatma yaptın da benim bebegimden kondurmuşsun oraya aynısı oldu

Farkında değilim canım değiştirdim kusura bakma olur mu...:CüvCüv:

Saol canım darısı başınıza:Saruboceq:, değiştirdimmm

Zeyno55 dr.ara yerleşme olabilir bazı gebeliklerde olabiliyor ya da devamlı oturduğun için

Saol canım,:CüvCüv: inş. görücem o günleride:Saruboceq:

zeynepcim lekemi geldi kırmızı kanmı canım agrın varmı çokmu azmı anlat

Yok canım çok fazla değil.2-3 damla geldi kırmızı kan. Ağrım yok. Korkuyorum devamı gelmedi her dakka tuvalete gidiyorum.Doktoru aradım ilçeye hastaneye gitmiş. cebi de kapalı yardımcısı devam ederse gel dedi. burdan başka doktora gösterelim dedi devamıda gelmedi ama off ne bilim..

canım bazı kişilerin plesentası önde olabiliyor bu da çok olmamakla beraber kanamaya sebebp olabiliyor bu kanama bebğin eşi yukarı çekildikçe gelmez çekilmezse doğuma kadar kanaman olabilir yinede dr git neyden kaynaklandığını ören

canım endişelenme keseni görmüştün demi sen , belki kese büyüdügü için olmuştur inş deevamı gelmes allah korusun düşük olsa sular seller gibi kanarsın ben öle olmuştum bi ıslaklıkla wc gitmiştim sonra su gibi kanamıştım korkma bu öle bişi degil içini ferah tut canım agrında yokmuş kesecigin büyüyodur o kadar çabuk büyüyolarki:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…