Gunaydin zilloslar nasilsinizlaelaelaelaelaenaniknanik
Kızlar mesajlarınızın altındaki çizelgeden yapmak istiyorum hangi adresten yaptınız.
Nerde handancim simdiden geeceleri uykusuzluga alistiriyor beni..Olsun hayirlisiyla gelsinde uyumam.. uff zaman gecmiyo sanki yaa..hemen kucagima almak istiyorum
Baby Gaga: Pregnancy & Parenting Social Network & Resources canım bu adresten yapıyo arkadaşlar
yeganecim, sayfa hizli ilerlediginden cevap yazmadim sana bugunu bekledim. esimde varikosel cikti, bu yuzden sperm sayisinda dusus olmus. bende de biliyorsun prolaktin var gecinip gidiyoruz. esimin ameliyat tarihi daha belli degil, ama hemen olmasi faydasinaymis.
kizlar ne olur cevrenizdekileri bilgilendirin. birkac dr a gitsinler emin olmak icin. eger ben dikkat etmesem esimin sonuclarina normal diyorlardi, hemen asilama yapalim diyorlardi.
ceylancim, simarayim sana dedim...iyiyim canim sen nasilsin
Nerde handancim simdiden geeceleri uykusuzluga alistiriyor beni..Olsun hayirlisiyla gelsinde uyumam.. uff zaman gecmiyo sanki yaa..hemen kucagima almak istiyorum
ovitella iğne vurulan benim ebruşka 1982 çıkmışsın ama
Suzancım günaydınlar nasılsın
Yarenaz nasıl gidiyor kuzumm
iğneyi vurulduktan sonra ilişkiyi kaç saat sonra yaptın ağrılar varmıydı ne zaman iğne yaptırdın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?