En erken hamilelik belirtileri

günaydınnn kıslarrrr nasıl gidiyor bakalımm ebrubu canım dün sana ne ameliyatı olcak kocan demiştim cvp göremedim merak ettimmm

orası kesin canım yüzyüze görüşmesekte herkes kendiymiş gibi değer veriyo ya çok güzel kardeşlerimiz var burada bigün seninde ist olduğun bi zaman hep beraber buluşalım tanışalım ya :)))

inşallah canım İstanbul'a geldiğimde görüşüp tanışır kaynaşırız:lepi:

sen ve kamyas sizlerde yazın bugün içim kıpır kıpır bu ay farklıyım :sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:

elacığım bişey sorucam sana üstüne gördüğünde adetin farklı değilmiydi anlamadınmı yani bi farklılık olduğunu ?

Günaydın kızlar...
Canım olması gereken günde oldum 4 gün sürdü normal kan geldi normade 6 gün sürerdi ama normal kan gelince anlamadım bişe bir bulantı kasık ağrısıda olmayınca üzüldü bende bu ayda hastalandım diye.

günaydın kızlar benimde içim kıpır kıpır bugün doktora gidicem hamile olsuğumu sanmıyorum genel bir muayene işte... 9 aydır deniyoruz olmuyo :1no2: artık bu aymı olucak diye beklemekten sıkıldım mirmirmirmir
dün akşam yatmadan önce ve yattığım zaman sol kasığım ağrıdı böyle bişey seğirir gibi oluyo geçiyo sürekli oldu ama ne acaba yaaa :uhm:

kamyascım adetine kaç gün var canımmmm inş hamişsindir ya benimde iiçim kıpır kıpır olmuştu kıslar adetime 1 hafta felan vardı böle uçuodum

yeganecim, sayfa hizli ilerlediginden cevap yazmadim sana bugunu bekledim. esimde varikosel cikti, bu yuzden sperm sayisinda dusus olmus. bende de biliyorsun prolaktin var gecinip gidiyoruz. esimin ameliyat tarihi daha belli degil, ama hemen olmasi faydasinaymis.

kizlar ne olur cevrenizdekileri bilgilendirin. birkac dr a gitsinler emin olmak icin. eger ben dikkat etmesem esimin sonuclarina normal diyorlardi, hemen asilama yapalim diyorlardi.

ceylancim, simarayim sana dedim...iyiyim canim sen nasilsin

Saol elacığım ya merak ettimde genellikle farklı oluyo diyolardı ondan sordum demekki bazen anlaşılmıyo olabiliyomuş hayırlı OLSUN tekrar tebrik ederim canım darısı bizlere artık :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…