• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En erken hamilelik belirtileri

kuzummmmmmmmmm sen ıyıleşmezsen yumurtalıkların nasıl büyücekte döllenecek kuzum. keşke doktorunu arayıp sorabilsen be canım. belki gebelik olursa sana zararı olmayacak ilaçlar verir bilmiyorum kı. çokmu gripsin kız:oklava: dikkat etmedin tabi üşüttün kendini:oklava::oklava::oklava:

çokkk feci durumdayım ya ölüyom resmen sevgililer gününde bile yatak döşek yatıyodum senağlama 3 gündür hiçbişe yiyemiyom 6 tane iğne verdi doktor :a015:

kızlar ben bı daha test yaptım ve yıne aynı sılık ıkıncı cızgı yaaa:1shok::1no2: ıkı gun oncekı gorunmeyecek kadar sılıktı bu sımdıkı de sılık ama ıkı gun oncekı kadar degıl umıtlendııımmm ıyıceee ya acaba bu bı gec dollenme olabılırmıı hamıs olabılırmıyııım???senağlama

kızlar ben bı daha test yaptım ve yıne aynı sılık ıkıncı cızgı yaaa:1shok::1no2: ıkı gun oncekı gorunmeyecek kadar sılıktı bu sımdıkı de sılık ama ıkı gun oncekı kadar degıl umıtlendııımmm ıyıceee ya acaba bu bı gec dollenme olabılırmıı hamıs olabılırmıyııım???senağlama

yafru kusum madem 2 gun once silik cizgiyi gordun neden kan testi yaptirmadin:oklava:
ben silik cizgiyi gorunce kan testi yaptirmistim hemen

canım ya hadi inşallah güzel haberlerini alıcas tatlım sen kan testine yarın mı gidicektinnnn:ecrin_bebek:

yafru kusum madem 2 gun once silik cizgiyi gordun neden kan testi yaptirmadin:oklava:

pekı ne cıkmıstı canımmm ya adet gunum yarın bıraz daha beklemek ıstedım acaba ben oyle gormek ıstedıgım ıcın ıkıncı cızgıyı gormusumdur belkı dedım husrana ugramamak ıcın coook asırı sılıktı bu gunku de tam anlamıyla belırgın degıl ama otekınden daha kolay secılıyooo yarın adet gunum kan testı yaptırayım mı yaaa :1no2: ılıskımden 11gun gectı hamıssem boyle gostermesı normalmı??? yaaa ne buuusenağlama

arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza çok bel ağrım var bide kasıklarda şişkinlik ve arada bi ara giriyo bu hamilelik belirtisi olabilir mi acaba

öslemm ben iki gun geçti adetim idrar testinde o kadar kesin ve net tek çizgi çıktı ki en ufacık bi silik çizgi yoktu sorada regl oldum zaten silik çizgi çıkanlarda genelde hamiş çıkıyo bebişkoooo:sm_cool:

senın de ıkıncı cızgı sılık cıktı ya renksız mıydı bende kontrol cızgısı kıpkırmızı 2ıncı cızgı renksız ama bellı oluyo sende nasıldı

canım ya hadi inşallah güzel haberlerini alıcas tatlım sen kan testine yarın mı gidicektinnnn:ecrin_bebek:

öslemm ben iki gun geçti adetim idrar testinde o kadar kesin ve net tek çizgi çıktı ki en ufacık bi silik çizgi yoktu sorada regl oldum zaten silik çizgi çıkanlarda genelde hamiş çıkıyo bebişkoooo:sm_cool:

cok dıkkatlı baktın mı canım ya ısıga fılan tutupp benneyaptımki anlamaya calısıyorum gercektennnnnbenneyaptımki

cok dıkkatlı baktın mı canım ya ısıga fılan tutupp benneyaptımki anlamaya calısıyorum gercektennnnnbenneyaptımki

valla gülüm ne ışığına tutarsan tut o kadar nettiki benim tek çizgi yani ne kadar görmek istediysem de tık yoktu yani bence görmüşsündür sen o ikinci çizgiyi ama ümitlenmemek için inanamıyosundur.Hayırlısı tabi bence sen yarın kan testine git be güzelim bu bekleyiş adamı manyak ediokafamçokkarıştı

pekı ne cıkmıstı canımmm ya adet gunum yarın bıraz daha beklemek ıstedım acaba ben oyle gormek ıstedıgım ıcın ıkıncı cızgıyı gormusumdur belkı dedım husrana ugramamak ıcın coook asırı sılıktı bu gunku de tam anlamıyla belırgın degıl ama otekınden daha kolay secılıyooo yarın adet gunum kan testı yaptırayım mı yaaa :1no2: ılıskımden 11gun gectı hamıssem boyle gostermesı normalmı??? yaaa ne buuusenağlama

canimcim ben adetime 5 gun kala silik cizgi gordum. aksamina kan verdim ve pozitif oldugunu ogrendim. darisi basina insallah

ya kızlar bişi sorcam ecrin naptı ya ondan haber bekliyoduk en son ben bayadır giremiyom ya kaçırdım heralde inşallah minnoşu olmuşturrrrrrr

Back