• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En erken hamilelik belirtileri

hosgeldın cnm ıyıyız nolsun gun sayıyos hos bana sayıcak bısı kalmadı yarın daa kaydirigubbakcemile3

sen nabtın canım doktor hastane fılannn :çok üzgünüm:

ay heycan dorukta cok az kalmıs yarın güzel haberini alırız insallah canım insallah hamilesindir delikafadulden

canım ben dün sabaha karsı saat 4 de catlatma iğnemi oldum :delphin: eşim vurdu catlatma iğnemi cok tırrrrrrsssssssstımmmmmmmmkafamçokkarıştı

yarın saat 4de aşılamam olcak ay cok heycanlıyım bana dua edinfisfisfis

ay heycan dorukta cok az kalmıs yarın güzel haberini alırız insallah canım insallah hamilesindir delikafadulden

canım ben dün sabaha karsı saat 4 de catlatma iğnemi oldum :delphin: eşim vurdu catlatma iğnemi cok tırrrrrrsssssssstımmmmmmmmkafamçokkarıştı

dualarımız hepimize canım herkese allah emekleri boşa çıkarmasın işallah hayırlı haberlerle

inşallah herşey olumlu gider ve sonunda bebegın kucagında olur ccanımmmm dualar ehr zamannnn tabiiikiiigamyoncuiremsu

ben cıktım kızlar bıkac cızsem yıne ıyı gelırım sona mutlaka optummmmŞeniz

hadı benı de kovun da su cızımlerımı bıtıreyımm yoka cıkacagım yok vallaaaaşakkıdı

seni nasıl kovarız canım çıkmanı istemeğiz ama işin varsa da bitir canım kendini fazla yorma biliyorsun heran anne olabilirsin yarin onun için kendine çok dikkat etmen lazım hele şu üç ay içinde

:jeyyar: kuzuların sessizliği :jeyyar:
nereye gittiniz yahuuu kocişler geldi galibaa, e benımkı bir saatliğine bi yere gitti bende pc yı kaptım hemen:jeyyar: aksama kadar pc basında olduğumuz yetmiyor işte :kızgın:
özlüyorum valla muhabbetlerimizi. nerdesiniz yaaa ıkı dakka ıkı lafın belini kırsaydık şurda.
yuzdeyuzakrep cim insallah canım asılaman tutar... hsg cektirmişmiydin sen hatırlayamadım tatlım?:1shok:

kızlar slm kaç gundur hastayım doğru duzgun yataktan bile çıkamadım bu gun hastaneye gittim tahlil test falan bi suru iğne verdi doktor antibotik of ya bişi sorcam benim reglim bugun bitti ama tabi çalışmalara başlayabilme gibi bi şansım yok ölüyom o diilde bebiş duşunurken o antibiotik iğneleri kullanmak zararlı olur mu acaba??????? gerçi iyileşene kadar ovulasyon dönemimi kaçırcam gibi gelio ama...

kızlar slm kaç gundur hastayım doğru duzgun yataktan bile çıkamadım bu gun hastaneye gittim tahlil test falan bi suru iğne verdi doktor antibotik of ya bişi sorcam benim reglim bugun bitti ama tabi çalışmalara başlayabilme gibi bi şansım yok ölüyom o diilde bebiş duşunurken o antibiotik iğneleri kullanmak zararlı olur mu acaba??????? gerçi iyileşene kadar ovulasyon dönemimi kaçırcam gibi gelio ama...

yaaa hayatım sana bişey olmasın tabı bır an once ıyıleşmen için antibiyotiğini kullanman lazım ama bir ay daha sıkacaksın dişini aman diyim o antibiyotikleri kullanırken korun hamiş kalma. bir ay sık dişini ilaçların bitip iyileştiğin zaman başlarsınız tekrar çalışmaya. eee sen dr soylemedinmiiiiiiiiiiiiiiiiii:oklava:

öhüüüüüüüüüüüüü yani patricia bu ay ilaçları kullan ve bebiş yapma diyosun öle miiiisenağlama senağlama senağlama

öhüüüüüüüüüüüüü yani patricia bu ay ilaçları kullan ve bebiş yapma diyosun öle miiiisenağlama senağlama senağlama

kuzummmmmmmmmm sen ıyıleşmezsen yumurtalıkların nasıl büyücekte döllenecek kuzum. keşke doktorunu arayıp sorabilsen be canım. belki gebelik olursa sana zararı olmayacak ilaçlar verir bilmiyorum kı. çokmu gripsin kız:oklava: dikkat etmedin tabi üşüttün kendini:oklava::oklava::oklava:

Back