Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hosgeldın cnm ıyıyız nolsun gun sayıyos hos bana sayıcak bısı kalmadı yarın daa kaydirigubbakcemile3
sen nabtın canım doktor hastane fılannn :çok üzgünüm:
neyse kıslar ben kaçar kocişimn işi warmış pc de öptüm gelir ben yine
ay heycan dorukta cok az kalmıs yarın güzel haberini alırız insallah canım insallah hamilesindir delikafadulden
canım ben dün sabaha karsı saat 4 de catlatma iğnemi oldum eşim vurdu catlatma iğnemi cok tırrrrrrsssssssstımmmmmmmmkafamçokkarıştı
yarın saat 4de aşılamam olcak ay cok heycanlıyım bana dua edinfisfisfis
ay heycan dorukta cok az kalmıs yarın güzel haberini alırız insallah canım insallah hamilesindir delikafadulden
canım ben dün sabaha karsı saat 4 de catlatma iğnemi oldum eşim vurdu catlatma iğnemi cok tırrrrrrsssssssstımmmmmmmmkafamçokkarıştı
yarın saat 4de aşılamam olcak ay cok heycanlıyım bana dua edinfisfisfis
hadı benı de kovun da su cızımlerımı bıtıreyımm yoka cıkacagım yok vallaaaaşakkıdı
merhabalar
merhabalar
kızlar slm kaç gundur hastayım doğru duzgun yataktan bile çıkamadım bu gun hastaneye gittim tahlil test falan bi suru iğne verdi doktor antibotik of ya bişi sorcam benim reglim bugun bitti ama tabi çalışmalara başlayabilme gibi bi şansım yok ölüyom o diilde bebiş duşunurken o antibiotik iğneleri kullanmak zararlı olur mu acaba??????? gerçi iyileşene kadar ovulasyon dönemimi kaçırcam gibi gelio ama...
öhüüüüüüüüüüüüü yani patricia bu ay ilaçları kullan ve bebiş yapma diyosun öle miiiisenağlama senağlama senağlama
kizlar merhaba. var mi bi gelismeeeeeeeesüprizzzzz