En erken hamilelik belirtileri

Pıtır pıtır gelio bebişlerrrrrr maşallahh vallaa... Kullanıcıların hepsi hamile olcak yakında...
bize de sıra az kaldıı....

26 dolana kadar olur mutlaka inanıyorum....1 tanecık geliverir o arada...

Fatima38 tebrik ediyorummmmmm... hayırlı olsun bebişin.

Teşekkür ederim Canım çok heyecanlıyım inan ne yazıcam bilemiyorum

canım hayırlı olsun
hadi başla yazmaya nelerdi belirtilerin bakalım.....hihoyyyt

teşekkür ederim darısı isteyen herkese en kısa zamanda inş.

Belirtilerimi yazıcam arkadaşlar

Şimdi belirtilerimi yazayım aklıma geldikçe
1.Bir hafta öncesinden kasıklarımda göz segirmesi gibi birşeyler hissettim
2.Belim agrıdı
3.Karnımın altında agrı vardı
4.Agzımın tadı çok metalikti.
5.Aşırı uyku hali vardı
6.Midemde yanma ve bugün bulantı.
7.Akıntım çoğaldı hafif sarı renkte.
aklıma gelenler bunlar yine yazarım inş.

bende iyiyim aynı birdeğişiklik yok anlıyacağın müjde veremiyorum birtürlü seni bekliyorum yarin müjdeni işallah

neden veremıyom dıyosun kiigamyoncuiremsu

ben de yarını beklıyorum yaa heyecanlıyım ve cok korkuyorum hamıle olmadıgımı ogrenmekten

hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

süpppeeeeerrrrrrrrrrrrrr tebrııkkkllleeeeerrrrrrrrrr canımmm kaydirigubbakcemile5

seni yeni gördüm canım kusuruma bakma heyecandan görememişim,
teşekkür ederim, sizler için dua ediyorum, inş en kısa zamanda hamiş olursunuz:CüvCüv:

hiç korkma canım işallah hayırlı haber alırsın ilk denemen allah korusun olumsuz birhaber alırsan aman ha kendini üzme canım ama bence bilmiyorum ama hamilesin belirtilerin bunu gösteriyor

seni yeni gördüm canım kusuruma bakma heyecandan görememişim,
teşekkür ederim, sizler için dua ediyorum, inş en kısa zamanda hamiş olursunuz:CüvCüv:

benım esım gotururse yarın bellı olucak goturmezse de bekleyelım bırazcık daha derse de bıkac gun sonra yarın o ızınlııı bu arada kızlarr

mesajın burası hepınıze dınleyın bakıyımmmkaydirigubbakcemile

yarın esımın ızın gunu ve genellıkle bılgısayar acmıyoruz ogun basbasa gecıırıyoruzz gezıyoruz fılan tum gunu bırbırımızle ılgılenerek gecırıyoss yanı eger yarın kana gıdersem ve hemen haberı getıremezsem kii((sayet olumluysa) bana sakın kızmayın olur mu bakın onceden haber verıyorum... olumsuzsa zaten sonra da ogrensenız olur heralde:1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…