caycay inş hamilesindir canım yaptırdığın yer çok önemli yani ceylan haklı bazı yerler de testi yanlış yapıyorlar inş vardır
Tünaydınnn kıslarrr
Hadi hayırlısı vardır inşallah..:ecrin_bebek: Çok sevindim.Allah tamamına erdirir inş.Hepimizin yüzü gülsün.AMİİİİİİİİİİİİN.Amiiiiin deyin kıssssssslaaaaaaaaarrrrr:Saruboceq:
Ne haber olmascım hoşgeldin a.s Tünaydına.s.
CANIM TEŞEKKÜR EDERİM AYRICA SENİDE TEBRİK EDERİM
ALLAHIM SAĞLIKLI SIHHATLİ,ANALI BABALI.MUTLU MESUT BÜYÜTMEYİ NASİP ETSİN.EN KISA ZAMANDA BENİM GİBİ BEKLEYENLERE NASİP ETSİN.EEEE KOLAY DEĞİL 8 SENEDİR BEKLİYORUM:Saruboceq:
Ah canım benim Allah mı dedirtti sana:CüvCüv:günüm geçiyor yavaş yavaş ama ben korkudan test yapamıyorum ki senağlama sadece memişlerim patlayacak gibi başka da bir belirti yok.ara sıra da kasıklarıma hafif hafif kasılmalar giriyor o kadar.CADIARZU oysa benim adet sancılarım 10 gün önceden başlardı:uhm:
iiyim canım bu sabah regli günümdü minicik bi lekem var((((((( galiba regli oluyorumm
öfffffffffffffff yaaaaaaaaaaa
Canım benim bozma moralini sabırlı ol lütfen:1no2:Sende hemen leke gördün diye bak kıscam şimdikklava:
Sabahtan beri morelim çok bozuk aslında valla ya Allahtan eşim çok anlayışlı ya sabahtan beni tesellide(((((((((((
cannisan sana okadar ileti yazıldı geçmişe baktınmı
hepimiz için hayırlısı olsun canlar üzmeyin kendinizi... :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?