En erken hamilelik belirtileri

Tebrikler genç annemiz nasıl öğrendin peki belirti olmadan sadece günün mü geçti gögüslerinde hassasiyet başlamadı mı :1hug:

saolun kızlar darısı olmayanlarındsa basına benım hıkayem bayagı uzun ve ugraslı aslında 3.5yıllık evlıyım yumurta takıplerı 3 asılama 3 tup bebek sonrası kendılıgınden geldı melegım sukurler olsun:CüvCüv:
duphaston kullanıyodum ben pkos sorunum oldugundan adetlerım gecıkmesın dıye ılacı kullanıyodum 1hafta ıcınde olmam lazımdı ılac bıttıkten sonra ama olmayınca test yaptım veee 3.5 yıllık ozlemım gerceklestı ve melegım benımleydı

canım herkesin farklı oluo benim adetee 4 gün felan varken başladı kasık agrılarım bide normalde gögüslerim şişerdi bu sfer şişmemişti adet olcak gibi karın agrım vardı inş bebşin seninledir

Amin akkayacım aminnnnnnn

hımmm dikkat edim bakalım tuba bende sürekli gaz sıkışması gibi bişiler oluo gazmı bebişimmi anlıyamadım ahahhaha

merhaba arkadaşlar.
ceylancım sabah bana selam vermişsin ben o mesajı görmeden kapatmıştım.kusurabakma canım ya.biz iyiyiz bugün hava çok güzel burada.sen nasılsın?deprem olmuş geçmiş olsun.iyisiniz değil mi?

evet Allah korudu can kaybı yokmuş heralde 1 kişi ölmüş oda kalp krizinden ölmüş
evet canım o da çocuklarını dışarı çıkarabilmek için çok kötü simav etkilenmiş camlar patlamış hasar var

Saol canım iyiyizde korkttum çokk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…