En erken hamilelik belirtileri

Off deryacım ya nie stres yapıosun hep diyorum azcık bi rahatsanız hemen hamiş kalacaksınız ya kafanı dagıt tatlım sinemeya git gezin biraz ne bilim bişiler yapmalısın

inş. ebrum bazen diyorum ki iykide iki aylık olunca öğrenmişim kafayı yerdim düşünmekten ben bak 9 haftalık oldu bile.Darısı tez zamanda başına inş. tüm isteyenlere.

amin canım amin biz her birimiz her ay kafayı yiyoruz düşünmekle hele ben şimdi bide yara belası çıktı nası dr gidecem onu düşümüyom mar 10 kesin dr gitmem şart gidecem

amin canım amin biz her birimiz her ay kafayı yiyoruz düşünmekle hele ben şimdi bide yara belası çıktı nası dr gidecem onu düşümüyom mar 10 kesin dr gitmem şart gidecem

Ebrusum kafaya takmanın çok etsi var diyor herkez vardırda ama benim kadar kafaya takan varmıdır diyodum hep ağladım sürekli düşündüm içim içimi yedim niye olmuyor diye ama bak oldu Bence harşeyin zamanı var olcaksa oluyor.Benim yengemin rahminde yara vardı yaktırdı tedavi oldu 5 ay sonra hamile kaldı yeni doğum yaptı oda.Çok şükür ebrucum yine tedavi edilecek bir rahatsızlık düşünsene nekadar çok çaresiz hastalıklar var.Şükür halimize.Olucak bol bol dua et canım :1hug:

merhaba kızlar nasılsınız? ya bende rahim filmi çektircem ama hala regl olmadım günüm 9 şubattı geçti hala kırmızlardan tık yok
gecen iki gün önce biraz geldi çok az sonra yine bişey yok ne oluyor anlamıyorum gecen ayda 26 gün geçikti adetim yaa şaştım kaldım valla bu işe hayır çıkar inşallah yaa

Canım bir test yap belki üstüne görmüşsündür.Bak bende 2 aylık hamileyken öğrendim üstüne görmüşüm meğer..BEnce bir test yap.

neclacım bir an önce test yapsana canım ya nasıl dayanıyorsun test yapmadan ben 1 gün geçse hemen test yaparım ama maşşallah hiç gerek kalmaz ddakiktir benim adetim o kanuda sahibini bekletmeden geliyor

test yapmadım hala aldım ama yapmadım yapıcam eşim diyorki bende yanında olayım diyor göreyim diyor akşam ypıcaz inşallah

kadişimmmmm burdayım geldim kasıklarım ağrıyor midem yanıyor sadece ama iğneden de olabilir

Ben geldim, ne çok şey yazmışsınız öyle oku oku bitmedi...
Ama test akşama kaldı, eşime al demiştim alamamış akşam alırım rahat rahat yaparsın dedi...

neclacım bir an önce test yapsana canım ya nasıl dayanıyorsun test yapmadan ben 1 gün geçse hemen test yaparım ama maşşallah hiç gerek kalmaz ddakiktir benim adetim o kanuda sahibini bekletmeden geliyor

ya hiç sorma cnm yaa :):) benimki son iki aydır böle ondan önce bbu kadar gecikmezdi bilmiyorum folik asit kullandım son iki ay onla alakası varmıdır bilmiyorum ama tset aldım akşam yapıcam inşallah birde testde negatif çıkınca kötü oluyorum yaa ondan bizim adam da kötü oluyor benden çok hemde

arkadaşlar beni çokkkkkkkkkkkkkk üzüyorsunuz beni hiç sevmediniz sanırım bana cevap vermiyorsunuz beni neden aranıza almıyorsunuz lütfen rica ediyorum.hamile arkadaşlarımı tebrik ediyorum.isteyenlerede tez zamanda hayırlı bebişler diliyorum hepinizi öpüyorum.bide süper hızlısınız çok güzel sürekli yazışıyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…