Suzancım merhabalar goncamız nasıllar aman havalar soğuk bitanem dikkat et
iyiyiz canımm h.g...sen nasılsın?a.s.selam kızlar nasılsınızz
selam kızlar nasılsınızz
ya kıslar bişey sorcam aslında dun aklımdaydı da unutmuşum sormayı...ben hamıleliğe karar verdım falan hepimiz istiyoruz ya,,,bu donemde kafein alımı onemlı mı,,yoksa bebk olduğunu oğrendıkten sonra mı dıkkat etmek lazım,,daha erken mı?nıye soruyorum bunu,,ben cook fazla kahve ve yeşil çay içiyorum,kafama takıldı....var mı bı bılgınız
yavrum azaltman gerek çünkü normalde 3 ay öncesinden folic asit kullanımına başlatılıyorsa kafeinde alınmamalıya kıslar bişey sorcam aslında dun aklımdaydı da unutmuşum sormayı...ben hamıleliğe karar verdım falan hepimiz istiyoruz ya,,,bu donemde kafein alımı onemlı mı,,yoksa bebk olduğunu oğrendıkten sonra mı dıkkat etmek lazım,,daha erken mı?nıye soruyorum bunu,,ben cook fazla kahve ve yeşil çay içiyorum,kafama takıldı....var mı bı bılgınız
İNŞ KIS CEYLAN O KASIK AGRIISI ÇOK DEGİŞİK Bİ AGRI ANLARSIN ZATEN İNŞ YARABBİM
canım fazla kafein düşük nedeniymiş şimdi sen içersin hamile oldugunu bilmeden allah korusun günde 2 fincan normal sanırım ama çoookkk aiçiosan bırakmalısın ben her sabah 2 fincan sade kahve içerdim hamşlige karar verince bıraktım bi kaç hafta uyukladım ama alıştımkaydirigubbakcemile2
yavrum azaltman gerek çünkü normalde 3 ay öncesinden folic asit kullanımına başlatılıyorsa kafeinde alınmamalı
evet evet azaltıyorum hemn canım anladım..folıce bende başladım zaten.kahveyı ıçmeyıverırım nolcekk,,sevıyorm ama olsun...kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?