Bende yarını sabırsızlıkla bekliyorum yarın regli günümm
mrb kısssssssslar ben teşrif ettim hihoyyyt
hoşbuldum olmascım..nasılsın
bugün burası hamiş :CüvCüv: dolmuş...çok sevindim...Darısı başımıza:Saruboceq::CüvCüv:AMİİİİİN.Benm 2 günüm kaldı...:Saruboceq:
yegane günün geçmişmiydi belirtiler warmıydı çok soru sordum :)
ebrucum aspirini düşük yaptıktan sonra vermiş doktor çocuğun tutunmasını sağlıyormuş
İiyim kadişim reglimi bekliyorum testte yapamadımistemedim yapıyım
Senin ne zamandı günün tatlım.CADIARZU yapsana hemen kendini de bizi de mereakta bırakmaa.s
arkadaşlar meraba. bana da yardımcı olursanız sevinirim.sat 16 ocak ve 11 ocağa kadar yasmin kullanıyordum o tarihtn sonra kullanmadım normal şartlarda en geç 13 şubatta regl olmam gerekiyordu ama olmadım.11 şubatta kan testi yaptırdım negatif çıktı.ama geceleri felaket bir bulantı hissediyorum.göğüs damarlarım çok belirginleşti ve hiç olmayan göğüs ucum kiraz gibi kızardı.o kadar akıntım var ki altımı ıslatıyorum sanki ve kasıklarımda da iğne batması gibi snacılar hissediyorum...sizce yumurtlama tarihim gecikmiş ve yakın tarihte hamile kalmış olabilir miyim?RABBİM YARDIM ET!!!İNŞAALLAH HAMİLEYİMDİR:
günüm 1 gün geçti canım belirtilerim de çoktu evet ama ben ümitlenmemek için psikolojiktir die yazmadım bişey
günüm 1 gün geçti canım belirtilerim de çoktu evet ama ben ümitlenmemek için psikolojiktir die yazmadım bişey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?