En erken hamilelik belirtileri

Bende yarını sabırsızlıkla bekliyorum yarın regli günümm

yarın senın ertesı gun de benımmgamyoncuiremsu

ya sıze soylemeyı unuttum bugun kursta sınıfa bı gırdım ne haberı alsam begenırsınısss

arkadaslardan bırı hamıle oldugunu ogrenmıs hemıde 5haftalık yuhh kızım dur dedım daha sırada bız varız senın bır tane var neyıne yetmıyokaydirigubbakcemile3

olsun bı da ıstıyom dıyo nelerı var yaakaydirigubbakcemile3
bız bırıne hasretız dımııımirmirmirmir

arkadaşlar meraba. bana da yardımcı olursanız sevinirim.sat 16 ocak ve 11 ocağa kadar yasmin kullanıyordum o tarihtn sonra kullanmadım normal şartlarda en geç 13 şubatta regl olmam gerekiyordu ama olmadım.11 şubatta kan testi yaptırdım negatif çıktı.ama geceleri felaket bir bulantı hissediyorum.göğüs damarlarım çok belirginleşti ve hiç olmayan göğüs ucum kiraz gibi kızardı.o kadar akıntım var ki altımı ıslatıyorum sanki ve kasıklarımda da iğne batması gibi snacılar hissediyorum...sizce yumurtlama tarihim gecikmiş ve yakın tarihte hamile kalmış olabilir miyim?RABBİM YARDIM ET!!!İNŞAALLAH HAMİLEYİMDİR:

bugün burası hamiş :CüvCüv: dolmuş...çok sevindim...Darısı başımıza:Saruboceq::CüvCüv:AMİİİİİN.Benm 2 günüm kaldı...:Saruboceq:

canım benim geç yerleşmiş olabilir tabii ki CADIARZU yasminden sonra vücud kendini dengelemeye çalışıyor olabilir yasakkelime bence 1 hafta kadar daha bekleyip tekrar bi kan testi yaptır cnm.inş.:CüvCüv:dir

hadi hayırlısı olmasçım.son adetin ocağın kaçıydı

[B*gebelik belirtilerim
adetime 1 hafta kala dudaklarım fosur fosur oldu çok kuru ve babarık gibi
*ve gece
*ateş basması oldu bide ani dönüşlerimde kasıklarımda çekilme
*bide kızlar hep kasık batması derdik ya bu seferki
*çok farklıdı
**********adetime 10 gün varken başladı kasık batmalarım ve çok hissettiriyodu bazan sag bazende sol kasıgım devamlı çalışıyor gibi yani gaz şişkinlik ve gögüslerimde hassasiyet
* beyaz akıntı ıslaklık hissi vardı ve ani kalkınca baş dönmesi gibi başımda sersemlik oluyodu
*bu en belirgin özellimdi[/B]rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…