Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ilk hamilelik belirtileri olarak karnımın üstüne doğru eğilince bi ağrı ağırlık oluyor sanki..çok arada mide bulantısı..iştahımda azalma oldu sanki..onun dışında hiçbir farklılık hissetmiyorum..ve bir sürü belirti yazan arkadaşları kendilerini bu denli dinleyebildikleri için tebrik ediyorum.. :ecrin_bebek:
oh oh sen de hosgeldın hamişşşa.s.
hepinize çok teşekkür ediyorum..
Allahım hayırlısıyla sizede nasip etsin meleklerinizi..
ben adetim 2 gün gecikince hiç umutlanmamaya çalışarak gebelik testi yaptım ve çok belirgin 2. çizgiyi gördüm ama daha doktora gidemedim..perşembe günübe randevu alabildim..ve kızacaksınız ama ilk da.s.enememizdi..
kızlar cumartesi günü hamile olduğumu öğrendim ve hala adapte olamadım.. hihoyyyt:CüvCüv:
hepinize çok teşekkür ediyorum..
Allahım hayırlısıyla sizede nasip etsin meleklerinizi..
ben adetim 2 gün gecikince hiç umutlanmamaya çalışarak gebelik testi yaptım ve çok belirgin 2. çizgiyi gördüm ama daha doktora gidemedim..perşembe günübe randevu alabildim..ve kızacaksınız ama ilk da.s.enememizdi..
hoşş bulduk saol canım nasılsın haberler çok güzel ya benim ayağım iyiy geldi baksana benden sonra hamile hberleri geldi şak bir yana inş. herkes hamile olur en geç marta kadar yegenede hamileymiş çift çizgi cileriz galiba
son adet tarihimden itibaren mi haftayı hesaplayabiliyoruz..
ayy canımm yaaa cok sevındım hem de ılk denemede oyle mı delikafadulden
ben de ılk kez denedım canım ya bu hafta bellı olucak ınsalla tutup tutmadgı
peki bişi daha sorucamm
bazı arkadaslarım gun asırı ılıskıye gırersen tutart dıylar ben bı kere yaptım tutar mı acaba daha sonuc bellı degıl reglıme 2gun var sen gun asırı mı beraber oldun esınle :uhm:
hayırlı olsun canım
beklıyorum hayatım yaa ne olsunn carsamba gunu regl gunummm heyecanlıyım kaydirigubbakcemile
canım ıdrar testı yapmaslısın benceee artıkTebrik ederim. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah...
Benim de 3 gün geçti adetim ve beklenen adet tarihimden 3 gün önce 1-2 damla kahverengi lekelenmem oldu ve şu ana kadar hiçbişey yok bekliyorum. Geçen aydan deneyimliyim ümitlenmek istemedim.
arkadaşlar benim ne zamnadandır kahverengi akıntım var sizce bir riski varmı çarşambaya randevu aldım dr. varmı bir bilginiz ağrımda oluyo nedir sizce arada pembeye dönüyo sonra tekrara açılıyo rengi
Tebrik ederim. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah...
Benim de 3 gün geçti adetim ve beklenen adet tarihimden 3 gün önce 1-2 damla kahverengi lekelenmem oldu ve şu ana kadar hiçbişey yok bekliyorum. Geçen aydan deneyimliyim ümitlenmek istemedim.
anladım canımmm tesekkur ederım cevapların ıcınninşallah tutarda hemen hamiş olursun..
ben şöyle diyeyim..yumurtlama günlerimi internetten hesapladım ve o hafta gün aşırı ilişkiye girdikten sonra işte bel kısmına yastık koyup çok ta değil 10-15 dakika bekledim (canım sıkıldı :) ) ne bişi yedim ne bişi içtim..bu kadar..sanırım bi hastalık yoksa bu yeterli oluyor.. :CüvCüv:
özlemcim hadş bakalım sendende çift çizgi çizmeni bekliyoruz inş. seninde haberini bu hafta alırızCüvCüv
doktorlar oyle hesap yapıyolar ama sen esınle adet tarıhınde beraber olmadın kı bence yanlıs hesaplama beraber oldugun muhtemel gebe kaldıgın gunun onemlı ordan say gercek zamanını bulmak ıcın