En erken hamilelik belirtileri

ONAN, "çok belirtim vardı" yazmışsın ya paylaşabilir misin bunları?

_ İlk olarak o kadar çok akıntım vardı ki inanılmaz açık sarı ve olmaması gerekecek kadar
_ Bacaklarım çok ağrıyordu azıcık ayakta kalayım sanki hiç oturmamışım gibi
_ Kasıklarımda sürekli batma ve ağrılar vardı ani yoğun sancılar
_ Kabızım tuvaletimi zor yapıyordum
_ Gögüs uçlarım çok acıdı son hafta sütyenim değince bile acıyordu
_ Yumurtlamamdan 2 gün sonra 2 gün sürekli üşüdüm ama kanım çekilmiş gibi
_ Gazım varmış gibi karnım şiş
Aaayyy kızlar şimdilik bu kadar aklıma geldi heyecandan daha gelirse eklerim :teytey:

Son düzenleme:

paylaşım için teşekkürler :1hug:

kasık ağrıların yumurtlamadan hemen sonra mı başladı? yoksa adetin yaklaşırken mi?

günaydın tebrik ederim onan cım ne güzel haber sabah sabah Allahım hepimize nasip eder inşllh böyle haberler wermeyi:Saruboceq:

günaydın tebrik ederim onan cım ne güzel haber sabah sabah Allahım hepimize nasip eder inşllh böyle haberler wermeyi:Saruboceq:

İnşallah güzelim burda dua ederken hep hepimiz için ettik, birimizin tuttuysa hepimizin tutacak ALLAH duydu sesimizi, seninde kuzun gelecek inşallah :Saruboceq:

Canlarım biraz çıkmak zorundayım hemen dönücem siz yazın ben gelince cevaplıcam, ŞUBATTA HERKES HAMİLE OLACAK :)

İnşallah güzelim burda dua ederken hep hepimiz için ettik, birimizin tuttuysa hepimizin tutacak ALLAH duydu sesimizi, seninde kuzun gelecek inşallah :Saruboceq:

inşllh önceden arkadaşım ve kendim için(tabi isteyen herkese de dyodum) dua ederdim ama şimdi burdaki herkes için dua edyrm

onannnnnnnnnnnnn neler duyuyorummmmmmmmmmdelikafadulden hamilemisinnnnnnn, canım benim yaa çok sevindimmm allah kucağına almanı da nasib etsinn süperrrrrrrrrrrr:sm_cool::sm_cool:

günüm çoktan geçti Onancım ama çok korkuyorum belki yarın sabah yaparım, adet belirtisi falanda yok ayrıca.
Karnımın alt kısmında agrı var ve müthiş gaz var,böyle olanınız varmıydı arkadaşlar....:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…