• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En erken hamilelik belirtileri

iyi gecelerdiyorum fakat bir türlü kapatıp çıkamıyorum sanki her an buradan bir haber gelecekmiş gibi öğlen test yaptım hemen buraya oturdum sanki sonuç buradan çıkacakmış gibi acayip bir duygu burada olmak

:roflol:evet canım aynen bagımlılık yapıyo vallaa:roflol:

yannıs ben usutmus olabılmem mı kı yanı :((

ayy duygu durumlarım fena oldu bı hamıs olduguma ınandırmak ıstıyom kendımı
soyledıklerınız cok hosuma gıdıyo bı yandan da yaa degılsem umıtlenmeyeyım dıye baska bahaneler bulmaya calısıyom cok garıp bı duygu bu yaaaa:delphin:

yaaa bu arada ben sıgara ıcmıyom nıye habıre sıgara ıcen smile kullanıyom anlamadım gitti efkarlanıyom ondan olabılır belkı hehehe=))

Hiç efkarlanıpta aman içme sanalda olsa başlayan bin başlamayan bir pişman okadar zorluyorum kendimi burakmak için burakamıyorum kocamda nefret eder sigaradan fakat ben fosur fosur tüttürüyorum ya

yok hayatım zaten ben hıc denemeyı bıle dusunmedım kokusu ıgrenc gelıyor esımde ıcmıyo zaten ıcse onla evlenmezdım hehe :) neyse benımkı geldı ben cıkıyom kızlar yatıcam ıyı geceler optum cnm seni de dikkat et kendıne hadı bu vesıle ıle sen de cık beraber cıkalım=))

yok hayatım zaten ben hıc denemeyı bıle dusunmedım kokusu ıgrenc gelıyor esımde ıcmıyo zaten ıcse onla evlenmezdım hehe :) neyse benımkı geldı ben cıkıyom kızlar yatıcam ıyı geceler optum cnm seni de dikkat et kendıne hadı bu vesıle ıle sen de cık beraber cıkalım=))

Byee ii geceler

Back