• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En erken hamilelik belirtileri

kıs ben burdayım giden arkadaslara iyi geceler dedim
özlemacar bacım sen hamilesin bak dedimi unutma insallah hamilesindir ben teshis koydum bacı

yaa boyle deyınce cokk hosuma gıdıyo ınsalla canım ben de umıtlenıyom degılsem o sılık cızgı nıye cıktı demı ınsallaaa hamısımdır yaaa :Saruboceq:

evet bende vişnemi kirazmı belli değil ne yorum ama bi teselli verir insan zatı ne olcak bişi belli değil buda vişnemi kirazmı demiş ay hosuma gitti sinir geldi :))))))))))))))))))))))

herkeseeee ıyıı gecelerrrr arkadaşlarr,,allah yuvalarımızı tez zamanda bebişle şenlendırsınnn inş..opuldunuzzzzkaydirigubbakcemile4

kızlarr ya ben yarın yolcuyum saat 11 e kadar agdacıya gitcem banyo yapcam yola cıkcam işim cok yarın yani ben yatayım yarın adana tüp bebek merkezine gidiyom nolur bana dua edin hayırlı haberleri alim hayırlısıyla asılamamı olayım hayırlısıla oglusum tutsun hayırlısıyla anne olayım arkadaslar bana cok dua edin ihtiyacım varrrrrrr

kızlarr ya ben yarın yolcuyum saat 11 e kadar agdacıya gitcem banyo yapcam yola cıkcam işim cok yarın yani ben yatayım yarın adana tüp bebek merkezine gidiyom nolur bana dua edin hayırlı haberleri alim hayırlısıyla asılamamı olayım hayırlısıla oglusum tutsun hayırlısıyla anne olayım arkadaslar bana cok dua edin ihtiyacım varrrrrrr

dualarımız senınle canım tez zamanda bebısıne kavus göbişine konsun inşallaaaaa:nazar:a.s.

Ben kocişimi yatırdım ben de yatıyorum kızlar benimde uykum geldi sabah 6:30 da kalkacağım özlem işallah hayırlı haberi alırsın canım ya

Ben kocişimi yatırdım ben de yatıyorum kızlar benimde uykum geldi sabah 6:30 da kalkacağım özlem işallah hayırlı haberi alırsın canım ya

aminnn canım inşallahhh hemen sızlerle paylasıcam olumlu ya da olumsuz zaten

ben de cıkıyom herkese ıyı geceler gorusuruz yarın:1hug:

İŞALLAH CANIM :CüvCüv:OLUR GELİRSİN :nazar:

Dualarımız seninle cınım hayırlısı olur inşallah

Back