Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
of çok fazla almış o kendini beslemiş hep fakat hamile kaldığında da zayıfmış 45 çok az
kızlar ben kaçıyorum iyi geceler herkese..bol bol çalışın öpüyorum sizi..:asigim:
senın yazdıgın mesajı bırı begenır puan vermek ısterse mesaj kutucuklarımızın ustunde terazı ısaretı var ona tıklıyolar
bu gorusunuzde sıze katılıyorum
ya da
bu gorusurnuzde sıze katılmıyorum
gıbı ıkı secenek var onu tıklayıp sıze puan verıyolar olumlu veya olumsuz mesela herkes 10puanla baslar. senın 13
bırısı sana puan vermıs olumlu olarak kımın verdıgıne kullanıcı panelınden bakabılırsın
aydınlatıcı oldumu şekerimmnaniknanik
ayy mınyon tıplı zaten 1.55 ya var ya yok yanı ufak tefek zaten normal dogumu beceremedı en sonunda sezeryana aldılarrr
hımm..onceden teşekkur butonu vardı onu bılıyodum,,hoşuma gıdıyodu o..pekii bı soruu daha...o yeşil kutuların ustene mouse tutunca yorum cıkıyo kım yapıo o yorumları??CADIARZU
evett bende yenıı farrkettım iştee herkese yorum yapmış yonetımm maaşallah,,özleme doğru yoldasın falan demışler,,ama standart değil hepsii...kişiye ozel yorumlar da varr..sositosositoamann yeşil kutucuklardaki yorumları yeni görüyorum kşm yorumluyo ki acep :)))
benım kocısın bugun ıslerı cok yogundu malum haftasonu oldugundan da baya bası kalabalıktı hala gelemedı eve gellınce cıkıcam kızlar haberınız ola zaten uykum geldı ıyıce sabah da erken kalkıcam aksama kadar gıremıcem buraya kursum var ama mutlaka ugrarım yanii
kıslarr benn fılm ızlıcemm şindiiii,,kocişim gelmeden uyuyamam,barii fılm ızlıyımm...bıtınce yıne donerım inşş buraya,,o zamna kalırsaız grşrz yıne...herkese opucuklerrkaydirigubbakcemile5
kıslarr benn fılm ızlıcemm şindiiii,,kocişim gelmeden uyuyamam,barii fılm ızlıyımm...bıtınce yıne donerım inşş buraya,,o zamna kalırsaız grşrz yıne...herkese opucuklerrkaydirigubbakcemile5