• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En erken hamilelik belirtileri

senın yazdıgın mesajı bırı begenır puan vermek ısterse mesaj kutucuklarımızın ustunde terazı ısaretı var ona tıklıyolar
bu gorusunuzde sıze katılıyorum
ya da
bu gorusurnuzde sıze katılmıyorum

gıbı ıkı secenek var onu tıklayıp sıze puan verıyolar olumlu veya olumsuz mesela herkes 10puanla baslar. senın 13
bırısı sana puan vermıs olumlu olarak kımın verdıgıne kullanıcı panelınden bakabılırsın:D

aydınlatıcı oldumu şekerimmnaniknanik

hımm..onceden teşekkur butonu vardı onu bılıyodum,,hoşuma gıdıyodu o..pekii bı soruu daha...o yeşil kutuların ustene mouse tutunca yorum cıkıyo kım yapıo o yorumları??CADIARZU

hımm..onceden teşekkur butonu vardı onu bılıyodum,,hoşuma gıdıyodu o..pekii bı soruu daha...o yeşil kutuların ustene mouse tutunca yorum cıkıyo kım yapıo o yorumları??CADIARZU

onları sıte kurucuları ayarlamıs belırlı sevıyeye geldıkce geldıkce degısıyo sabıt yanı
sana puan verdım bak 16oldunkaydirigubbakcemile5

bi de söyle bişi var canım sana puan veren kısının puanı da onemlı kendın secemıyon mıktarını

evet boyu da ufaktı kılosu da =)

kıslarr benn fılm ızlıcemm şindiiii,,kocişim gelmeden uyuyamam,barii fılm ızlıyımm...bıtınce yıne donerım inşş buraya,,o zamna kalırsaız grşrz yıne...herkese opucuklerrkaydirigubbakcemile5

benım kocısın bugun ıslerı cok yogundu malum haftasonu oldugundan da baya bası kalabalıktı hala gelemedı eve gellınce cıkıcam kızlar haberınız ola zaten uykum geldı ıyıce sabah da erken kalkıcam aksama kadar gıremıcem buraya kursum var ama mutlaka ugrarım yanii

amann yeşil kutucuklardaki yorumları yeni görüyorum kşm yorumluyo ki acep :)))
evett bende yenıı farrkettım iştee herkese yorum yapmış yonetımm maaşallah,,özleme doğru yoldasın falan demışler,,ama standart değil hepsii...kişiye ozel yorumlar da varr..sositososito

benım kocısın bugun ıslerı cok yogundu malum haftasonu oldugundan da baya bası kalabalıktı hala gelemedı eve gellınce cıkıcam kızlar haberınız ola zaten uykum geldı ıyıce sabah da erken kalkıcam aksama kadar gıremıcem buraya kursum var ama mutlaka ugrarım yanii

canım ne kursuna gıdıyosun sen?:uhm:

kıslarr benn fılm ızlıcemm şindiiii,,kocişim gelmeden uyuyamam,barii fılm ızlıyımm...bıtınce yıne donerım inşş buraya,,o zamna kalırsaız grşrz yıne...herkese opucuklerrkaydirigubbakcemile5

benımkı gelınce cıkıcam ben fıstıgım:delphin:

Back