kıs ben burdayım giden arkadaslara iyi geceler dedim
özlemacar bacım sen hamilesin bak dedimi unutma insallah hamilesindir ben teshis koydum bacı
ouanları kim veriyo neye dayanarak puan veriliyo bak aklıma takıldı haa
herkeseeee ıyıı gecelerrrr arkadaşlarr,,allah yuvalarımızı tez zamanda bebişle şenlendırsınnn inş..opuldunuzzzz
kızlarr ya ben yarın yolcuyum saat 11 e kadar agdacıya gitcem banyo yapcam yola cıkcam işim cok yarın yani ben yatayım yarın adana tüp bebek merkezine gidiyom nolur bana dua edin hayırlı haberleri alim hayırlısıyla asılamamı olayım hayırlısıla oglusum tutsun hayırlısıyla anne olayım arkadaslar bana cok dua edin ihtiyacım varrrrrrr
Ben kocişimi yatırdım ben de yatıyorum kızlar benimde uykum geldi sabah 6:30 da kalkacağım özlem işallah hayırlı haberi alırsın canım ya
herkeseeee ıyıı gecelerrrr arkadaşlarr,,allah yuvalarımızı tez zamanda bebişle şenlendırsınnn inş..opuldunuzzzz
kızlarr ya ben yarın yolcuyum saat 11 e kadar agdacıya gitcem banyo yapcam yola cıkcam işim cok yarın yani ben yatayım yarın adana tüp bebek merkezine gidiyom nolur bana dua edin hayırlı haberleri alim hayırlısıyla asılamamı olayım hayırlısıla oglusum tutsun hayırlısıyla anne olayım arkadaslar bana cok dua edin ihtiyacım varrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?