canlarrrrrr ben geldimmmm.. herkese iyi akşamlarrrrrr..........
arkadaslar hepiniz cok saolun cok heycanlıyım gercekten elim ayagıma karısıyo cok heycanlıyım cok insallah busefer tutarda bu işgenceyi bidaha yasamam allah tez zamanda hepimize versin insallah bebeklerimizi tutar demi kızlar ya insallah ya
ben varım cerinnn
hoşgeldin
hergün iyi değilmiş diye duydum ben hatta haftada 3 gün bile çokmuş.
sigara kullanan varmı aranızda ya ben burakamıyorum onunda etkisi var diyorlar
özlemcm yaşasııııııııııııın :CüvCüv: olursak kırkımız karışacak gamyoncuiremsu öyle derler ya:roflol:yalnız benim de ayaklarım ısınmıyor 3 gündür..ve karnımda bi hoşşş...:bbo:
ya ceylancım bende almayı duşunuyorum şu an regl dönemindeyim alayım diyorum ama tavsiye edermisin bide bunlarda acaip fiyat farkları var yani kaliteye göre mi değişiyo acaba canım
kızlar durun bısy buldum cok heycanlandım yaaa dıptıs bı baslık acmıs pozıtıf ıdrar testı orneklerı dıyeee ben hesap yaptım eger hamıssem zaten 9 veya 10gunluktur ancak demıstım yaa 10uncu gunde yapılan 11ıncı gunde yapılan fılan sıralamıslar ıste aynen benımkı bu resmın en basındakı gıbı gorunuyo ama o kadar az kıı resımde nerdeyse anlasılmıyooo:1shok:dikkatli bakmak ıcın resmı once bılgısyarınıza kaydedın ve yakınlastırınn:1shok:
bilmemmmmm:bbo: inşallaaaaaaaaaaözlem kızzz hamilemisin yoksaaaa
özlem kıssss duymadın mı amiiiiiiiiiiiiiin desene:Saruboceq:
kızlar durun bısy buldum cok heycanlandım yaaa dıptıs bı baslık acmıs pozıtıf ıdrar testı orneklerı dıyeee ben hesap yaptım eger hamıssem zaten 9 veya 10gunluktur ancak demıstım yaa 10uncu gunde yapılan 11ıncı gunde yapılan fılan sıralamıslar ıste aynen benımkı bu resmın en basındakı gıbı gorunuyo ama o kadar az kıı resımde nerdeyse anlasılmıyooo:1shok:dikkatli bakmak ıcın resmı once bılgısyarınıza kaydedın ve yakınlastırınn:1shok:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?