• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En erken hamilelik belirtileri

ceylanımm bende bu ayy ovülasyon alıcamm kıss anlat bakimm alsammı kiii...30 veya 40 liraydı galiba fiyatı geçen gün depoya sormuştumCADIARZU

kızlar durun bısy buldum cok heycanlandım yaaa dıptıs bı baslık acmıs pozıtıf ıdrar testı orneklerı dıyeee ben hesap yaptım eger hamıssem zaten 9 veya 10gunluktur ancak demıstım yaa 10uncu gunde yapılan 11ıncı gunde yapılan fılan sıralamıslar ıste aynen benımkı bu resmın en basındakı gıbı gorunuyo ama o kadar az kıı resımde nerdeyse anlasılmıyooo:1shok:dikkatli bakmak ıcın resmı once bılgısyarınıza kaydedın ve yakınlastırınn:1shok:

a1016testsdf2.jpg

özlemcm yaşasııııııııııııın :CüvCüv: olursak kırkımız karışacak gamyoncuiremsu öyle derler ya:roflol:yalnız benim de ayaklarım ısınmıyor 3 gündür..ve karnımda bi hoşşş...:bbo:

özlem kıssss duymadın mı amiiiiiiiiiiiiiin desene:Saruboceq:

ben sıgarayı bırakmıyorum ama sigara beni bırakıyo midem bulanarak günde 2 -3 tane zorla içiyom tadı cok irenc ama onsuzda olmuyo illa yanımda olcak ama zevkini alamıyom ya ben hava yapmak için icerim sigarayı nasıl havasa havası var geliyo bana :))) ama tadı irencccccccccc eskiden zevle içerdim ama ıyyydu bitane daha yakım :))))))))))))allahım benimgibisi yok galiba

ya ceylancım bende almayı duşunuyorum şu an regl dönemindeyim alayım diyorum ama tavsiye edermisin bide bunlarda acaip fiyat farkları var yani kaliteye göre mi değişiyo acaba canım

bence al ben tavsiye ederim çok memnun kaldım gittigidiyorda çok uygun ve kesinlikle doğruuuu:1hug:

kızlar durun bısy buldum cok heycanlandım yaaa dıptıs bı baslık acmıs pozıtıf ıdrar testı orneklerı dıyeee ben hesap yaptım eger hamıssem zaten 9 veya 10gunluktur ancak demıstım yaa 10uncu gunde yapılan 11ıncı gunde yapılan fılan sıralamıslar ıste aynen benımkı bu resmın en basındakı gıbı gorunuyo ama o kadar az kıı resımde nerdeyse anlasılmıyooo:1shok:dikkatli bakmak ıcın resmı once bılgısyarınıza kaydedın ve yakınlastırınn:1shok:

a1016testsdf2.jpg

kısssssss hadii hayırlısı delikafaduldenvalla benide heyecanlandırdın şimdii:dance::dance:

slm kızlar hepinize ii akşamlar bişey sorucam 10 gün var adetime ama zaman zaman belimde ve kasığımda ağrı oluyo akıntımda çok fazla bu ay klomen kullandım acaba bu ağrılar hamilelikle ilgili olabilir mi benimde bu 9. ayım umutla bekliyorum.....

auram gittigidiyordan almıştım gir bir bak kızlar tuttuysa düzgün yumurtluyorsanız 11.günde çıkarmış

a1016testsdf2.jpg

canım üstekinde 10.günde birşey göremiyorum fakat 11.silik var hamilelik

Back