• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En erken hamilelik belirtileri

Özlem silikse hamile valla çift olsun diye günlerce beklettiğim oldu yine çıkmadı inşallah hamilesindir :CüvCüv:

nasıl yanı gunlerce beklettın canım onların bellı bı suresı yok mu kı o sureden sonrakı sonuclar gecersız deıl mı oyle duymustum dasengözlerimebaksanab

canım benim geçen cuma 06 Şubatta çatlatma iğnesi oldum çalışma dönemi bitti beklemedeyim Yumurta çatlamasının üzerinden 14-15 gün geçmesiyle adet olunması gerekiyormuş yani riskli haftaya girmek üzereyim bugün ovulasyon testlerimden sonuncusu kalmış tek çizgi yine tutmadı sanırım kısmet :1hug:

hayırlısı canım .sakın canını sıkma (diyorum ama kırmızıları görünce benim de çok moralim bozulmuştu.yeni yeni toparlıyorum kendimi.hepimiz için hayırlısı.canım çatlatma iğnesine nasıl karar veriyosunus.nekadar süre hamile kalamayınca oluyo .mesela ben de şuan olabilir miyim.

geçersiz umut hayatım geçte olsa silik görmek istiyordum

hayırlısı canım .sakın canını sıkma (diyorum ama kırmızıları görünce benim de çok moralim bozulmuştu.yeni yeni toparlıyorum kendimi.hepimiz için hayırlısı.canım çatlatma iğnesine nasıl karar veriyosunus.nekadar süre hamile kalamayınca oluyo .mesela ben de şuan olabilir miyim.

özlemcim kaç günde bir oluyorsun reglini....benimde 22 ocak..henüz birşey yok ama ben 28 günde oluyorum..perşembe günü.günüm....

Back