• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En erken hamilelik belirtileri

1 yıl korunduk.4ay korunmadan günleri takip etmedik ama olmadı.. 2 aydır sıkı bişekilde günaşırı.ama olmuyo.bu üçüncü ayımız.yani 6 ay de sen ona.

kızlarr nerelerdesinis yaff cuma günü adanaya gittim baska doktor baktı yumoslarıma benim doktor yokmus sansıma seminere gitmiş diğer doktır kontrol etti 3 yumosum varmıs pazartesi doktorun gelir zatı dedi pazartesi gel asılama gününü kararlastırın dedi bende antebe döndüm ve yarın pazartesi tekrar adana tüp bebek merkezine gitcem belki catlatma iğnemi vururlar salıyada aşılama olabilirim bana dua edinnn

baharcan defalarca deryaya msj attım tık yok naz27 ben 7 ayı geride bırakmış olacağım tutmadıysa ama doktora bir sene dedim ikinci gitmemde dr.18mm olmuş hemen çatlatalım dedi

kızlarr nerelerdesinis yaff cuma günü adanaya gittim baska doktor baktı yumoslarıma benim doktor yokmus sansıma seminere gitmiş diğer doktır kontrol etti 3 yumosum varmıs pazartesi doktorun gelir zatı dedi pazartesi gel asılama gününü kararlastırın dedi bende antebe döndüm ve yarın pazartesi tekrar adana tüp bebek merkezine gitcem belki catlatma iğnemi vururlar salıyada aşılama olabilirim bana dua edinnn

canımmm allah yardımcın olsun dualarımız seninle çok heyecanlı bir bekleyiş Rabbim gönlüne göre versin tatlımm işallah minnoşların tez zamanda seninle olurrrrr:Saruboceq::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

özlemcm yaşasııııııııııııın :CüvCüv: olursak kırkımız karışacak gamyoncuiremsu öyle derler ya:roflol:yalnız benim de ayaklarım ısınmıyor 3 gündür..ve karnımda bi hoşşş...:bbo:

dualarımız senınle canımmm
canlarrrrrr ben geldimmmm.. herkese iyi akşamlarrrrrr..........

fıstık hosgeldınn

arkadaslar hepiniz cok saolun cok heycanlıyım gercekten elim ayagıma karısıyo cok heycanlıyım cok insallah busefer tutarda bu işgenceyi bidaha yasamam allah tez zamanda hepimize versin insallah bebeklerimizi tutar demi kızlar ya insallah ya

Back