Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
özlemcim kaç günde bir oluyorsun reglini....benimde 22 ocak..henüz birşey yok ama ben 28 günde oluyorum..perşembe günü.günüm....
iyidir canım ara ara karnım ağrıyo geçiyo o kadar onun dışında iyiyim
bide kızlar günaşırıyı ara sıra bozun hergün deneyin bence
kızlarr nerelerdesinis yaff cuma günü adanaya gittim baska doktor baktı yumoslarıma benim doktor yokmus sansıma seminere gitmiş diğer doktır kontrol etti 3 yumosum varmıs pazartesi doktorun gelir zatı dedi pazartesi gel asılama gününü kararlastırın dedi bende antebe döndüm ve yarın pazartesi tekrar adana tüp bebek merkezine gitcem belki catlatma iğnemi vururlar salıyada aşılama olabilirim bana dua edinnn
baharcan defalarca deryaya msj attım tık yok naz27 ben 7 ayı geride bırakmış olacağım tutmadıysa ama doktora bir sene dedim ikinci gitmemde dr.18mm olmuş hemen çatlatalım dedi
dualarımız senınle canımmmkızlarr nerelerdesinis yaff cuma günü adanaya gittim baska doktor baktı yumoslarıma benim doktor yokmus sansıma seminere gitmiş diğer doktır kontrol etti 3 yumosum varmıs pazartesi doktorun gelir zatı dedi pazartesi gel asılama gününü kararlastırın dedi bende antebe döndüm ve yarın pazartesi tekrar adana tüp bebek merkezine gitcem belki catlatma iğnemi vururlar salıyada aşılama olabilirim bana dua edinnn
canlarrrrrr ben geldimmmm.. herkese iyi akşamlarrrrrr..........
aura selam bacı hosgeldin
kızlar bende geldimm iyi akşamlarr :))))))))))))))))))))))))
duam seninle akrepcim hoşgeldin auram