En erken hamilelik belirtileri

:Saruboceq:

Geçmiş olsun gebelik belirtileri arasında var ..:teytey:Bugün bir tanıdığın nikahı vardı o yüzden geç geldim cicim
Auranın avatarını görünce koptum inş.kaydirigubbakcemile3

hoşgeldin taze anne diyemeceğim eskidin dua ediyormusun bızleree:lepi:

ceylancım ama daha adetıme 4gun var :bbo: ılıskıden de 8gun gectı en fazlaaa hemen olurmu belırtı yanıı

valla admal birbirimiz<e girdik birde tokatını yedım hediye yerıne oratda birsey yokken birbirimze girdik ceylancığım moralım çok bozuk anlıuyacağın

ay kıyamam bitanem iletini görünce yutkunamadım ne demek tokat kıyamam:çok üzgünüm: SANA NEOLUR GÜÇLÜ OLMAYA ÇALIŞ seninleyiz rahatlayabileceksen dertleş,keşke atmasaydı güzelim bebeğe zaman ver olur hayırlı zamanda şiddet içerisinde bebek büyütmek iyi olmuyorsenağlama

kız rumeysa benım yazılarımı görmüyormusun cnm ne zmandan beri istiyordun cvp veririsen sevinirim zaten moralım çok bozuk

ceylancığım hemde ne tokattı cnm çok hrpaladı boş boşa kavga ettik işte çok kötü moralım bozuk yanğım şişdi valla başım çok ağrıyor

kız rumeysa benım yazılarımı görmüyormusun cnm ne zmandan beri istiyordun cvp veririsen sevinirim zaten moralım çok bozuk

ya canım çok üzüldüm eşinle aranda geçenlere bizimde bek iyi sayılmaz aramız ya bugün hem eşimin doğum günüydü bende test aldım belki çıkar diye ve testi gösterdim hamileim dedim onu çöpe at o pis şeyi atsana dedi bend ondum kaldım ben bana sarılıp tebrik etmesini bekliyordum oysa o bein azarladı bende kızdım şuan kavgalıyız ve aramız limoni

ceylancığım hemde ne tokattı cnm çok hrpaladı boş boşa kavga ettik işte çok kötü moralım bozuk yanğım şişdi valla başım çok ağrıyor

kaç senelik evlisin yaşın kaç ilk şiddetinmi ah güzelim bir ömür çekilir mi neden harcadın kendini bebek istiyorsun birde o heriften iyi düşün yafrum ...

bir buçuk yıllık cnm
severk evlendik çok seviyorum eşimi ama bunu hakedecek birsey yapmadım
rumeysa senın surumun benımkınden daha kötü manyak adam ya demek inanmadı
takma kafana bak hamilesin nasıl götünde dolanacak kan testi yaptırın hemen söyleme meraktan çatlasın
salak adam lar erkek milleti değilmi

aman hemen düzelir cnm biliyorum ama iyi davranmauacamn bugün okadar şey yapmak istedik bana yaşatığı güne bak hem yaparlar sonra senın yüzünden oldu derler

Back