En erken hamilelik belirtileri

bnmki acıyo hatta bazen arada bzende boşluğuma ağrı yapıyo ama adet belirtileride war gibi kaayı yycem ne zormuş beklmek batıyo bu aydan fazla ümitlide değilim aslında ya bakalım kısmet

adetıme 12gun varken fılan cok agrım vardı sımdı adetıme 4gun var garıldayıp gurulduyo gaz yapıyooo cnm

canım yaa kusura bakma bende bi siteye takıldım kaldımm..sen nedense beni çok heyecanlandırdın bu akşammm.belki günün yaklaştı dieee..Şenizöğrendiğin gibi sonucu bizede bildirrr lütfennn..inşallahhh pozitif olur canımmmm:dance:

o bır mucıze zaten Rabbım in mucızelerı hıc bıtmıyo bıze de duser bı tanesı ınsallaaa:jeyyar:

inşallah canım ya bende bı soru sorayım sana sengözlerimebaksanab ıhımm ya şimdi benim iki gündür göğüslerim bomba oldu harıta gıbı damarlar okadar belli ki hani üşürsünde çıkar ya aynı o şekilde sızlıyo mubarek adete çok var ama daha :utangac: 6 gün ne bu şimdi anlamadım senın daha az varmış adetıne sana oldumu boyle bişi CADIARZU

inşallah canım ya bende bı soru sorayım sana sengözlerimebaksanab ıhımm ya şimdi benim iki gündür göğüslerim bomba oldu harıta gıbı damarlar okadar belli ki hani üşürsünde çıkar ya aynı o şekilde sızlıyo mubarek adete çok var ama daha :utangac: 6 gün ne bu şimdi anlamadım senın daha az varmış adetıne sana oldumu boyle bişi CADIARZU

benmde göğsmde damrlar belli oluyo bnm şimdi adetime 9 gün war ama 15 gün önceden acımyay başladı önceden adet öncesi byle oluyomuydu hiç dikkt etmemiştim

canım yaa kusura bakma bende bi siteye takıldım kaldımm..sen nedense beni çok heyecanlandırdın bu akşammm.belki günün yaklaştı dieee..Şenizöğrendiğin gibi sonucu bizede bildirrr lütfennn..inşallahhh pozitif olur canımmmm:dance:
yaaa yapma boyle ben de cok stres oluyom haaaasırnaşık şey sonucu aldıgımda zaten ılk sıze solıcem orası kesın negatıf de olsa pozıtıf de olsaaaaa ama ınsalla bebeısım benımledır karnımdadırrrsüprizzzzz

benım goguslerımde damarlarım rengı cok belırgın yemyesıl ama fazla yok oyle harıta gıbım deılllfisfisfis

benmde göğsmde damrlar belli oluyo bnm şimdi adetime 9 gün war ama 15 gün önceden acımyay başladı önceden adet öncesi byle oluyomuydu hiç dikkt etmemiştim

benım adete 6gun var 2gundur acıyo bomba oldular ya sanki 6aylık hamıleler gıbı oldum korkuyorum baska bısey cıkmasın dıye :uhm:

yaaa yapma boyle ben de cok stres oluyom haaaasırnaşık şey sonucu aldıgımda zaten ılk sıze solıcem orası kesın negatıf de olsa pozıtıf de olsaaaaa ama ınsalla bebeısım benımledır karnımdadırrrsüprizzzzz

benım goguslerımde damarlarım rengı cok belırgın yemyesıl ama fazla yok oyle harıta gıbım deılllfisfisfis

göğüslerde belirtiler......kendime gülüyorum şimdiiii..geçip geçip aynaya damarlara bakarkenn yine 4 gün önceden şapa oturdumm:roflol: kırmızı kart yedimmm..geç kalıp ümitlendirmedi bileee.:utangac:.adetine 9 gün olan yafruuu takılma bitanemmm..bırakk kendi haline su akar yolunu bulurr....:Saruboceq:

saolun kızlar ama herkes gitmiş mi
auracım kırmızı kartmı gördün canım gecömiş olsun ama seni iyi gördüm aferin sana hep böyle ol bu neseyle sen gelcek ay hamile kalırsın

saolun kızlar ama herkes gitmiş mi
auracım kırmızı kartmı gördün canım gecömiş olsun ama seni iyi gördüm aferin sana hep böyle ol bu neseyle sen gelcek ay hamile kalırsın

kaydirigubbakcemile3ah bacım ah inşallahh bitsede çalışsam diommm bu gazlaaa:roflol:dördüz müüü olurr beşizmiii bilmem artıkkk...töbe töbee yaa:roflol:yaa kısımm sen gelince bişeyler oluo banaa..hep konunun dışına çıkıo aklımmmm:roflol::roflol::oklava:

kızlar bı bulasık yıkayıp geldım ıyı fazla ılerlememıssınız bıraktıgım yerde duruyo konu bu aradaaa benım ıcıme fenalık gelıyo bayılcakmısım gıbı ya dılımın altından sular gelıyo ıyyyyy bı fenayım bulasık yıkarken oldu bıtırıp oturdum hemen :1no2:

slm kıslaaarrr nasılsınısssskaydirigubbakcemile514 şubatt nasıl geçiyorrr bakalımm degerlendirin bugünü kıslarrr

Back