Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
adetıme 12gun varken fılan cok agrım vardı sımdı adetıme 4gun var garıldayıp gurulduyo gaz yapıyooo cnm
o bır mucıze zaten Rabbım in mucızelerı hıc bıtmıyo bıze de duser bı tanesı ınsallaaa:jeyyar:
o bır mucıze zaten Rabbım in mucızelerı hıc bıtmıyo bıze de duser bı tanesı ınsallaaa:jeyyar:
inşallah canım ya bende bı soru sorayım sana sengözlerimebaksanab ıhımm ya şimdi benim iki gündür göğüslerim bomba oldu harıta gıbı damarlar okadar belli ki hani üşürsünde çıkar ya aynı o şekilde sızlıyo mubarek adete çok var ama daha6 gün ne bu şimdi anlamadım senın daha az varmış adetıne sana oldumu boyle bişi CADIARZU
yaaa yapma boyle ben de cok stres oluyom haaaasırnaşık şey sonucu aldıgımda zaten ılk sıze solıcem orası kesın negatıf de olsa pozıtıf de olsaaaaa ama ınsalla bebeısım benımledır karnımdadırrrsüprizzzzzcanım yaa kusura bakma bende bi siteye takıldım kaldımm..sen nedense beni çok heyecanlandırdın bu akşammm.belki günün yaklaştı dieee..Şenizöğrendiğin gibi sonucu bizede bildirrr lütfennn..inşallahhh pozitif olur canımmmm:dance:
inşallah canım ya bende bı soru sorayım sana sengözlerimebaksanab ıhımm ya şimdi benim iki gündür göğüslerim bomba oldu harıta gıbı damarlar okadar belli ki hani üşürsünde çıkar ya aynı o şekilde sızlıyo mubarek adete çok var ama daha6 gün ne bu şimdi anlamadım senın daha az varmış adetıne sana oldumu boyle bişi CADIARZU
benmde göğsmde damrlar belli oluyo bnm şimdi adetime 9 gün war ama 15 gün önceden acımyay başladı önceden adet öncesi byle oluyomuydu hiç dikkt etmemiştim
benım adete 6gun var 2gundur acıyo bomba oldular ya sanki 6aylık hamıleler gıbı oldum korkuyorum baska bısey cıkmasın dıye :uhm:
selam kızlarrrrrrrrrrrr nasılsınızz
yaaa yapma boyle ben de cok stres oluyom haaaasırnaşık şey sonucu aldıgımda zaten ılk sıze solıcem orası kesın negatıf de olsa pozıtıf de olsaaaaa ama ınsalla bebeısım benımledır karnımdadırrrsüprizzzzz
benım goguslerımde damarlarım rengı cok belırgın yemyesıl ama fazla yok oyle harıta gıbım deılllfisfisfis
selam kızlarrrrrrrrrrrr nasılsınızz
aklına kotu seyler getırme canım ya ınsallaaa hamıssındır ondandır yanıışakkıdı
saolun kızlar ama herkes gitmiş mi
auracım kırmızı kartmı gördün canım gecömiş olsun ama seni iyi gördüm aferin sana hep böyle ol bu neseyle sen gelcek ay hamile kalırsın
ayy daha da fenalastı valllaaaaaa:bbo::1no2: