• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En erken hamilelik belirtileri

ruyameysa sonuçta istiyorsa ki inanmak zorunda ki sne onun eşisin. teste inanmıyorsa kan testi yaptır ve sonucu almaya birlikte gidin bakalım o zaman ne yapacak :))

bugün doktora gittik çok sıra vardı bende kötüydüm geri geldik şimdi inanadı amam kalbim kırıldı bir keker bu günü sayesinde hiç unutmayacam ama iyi şekilde değil

ruyameysa üzülme güzelim bugünü de unutursun inşaallah bebişiniz unutmayacağınız güzel günler yaşatır ikinizede... :)))

olmas mrb tekrar nasılsın güzelim

ruyameysa üzülme güzelim bugünü de unutursun inşaallah bebişiniz unutmayacağınız güzel günler yaşatır ikinizede... :)))

olmas mrb tekrar nasılsın güzelim

saol canım ya inş. bakalım ne olacak daha güzel olabilirdi herkese iyi geceler ve yarına hayırlı güzel haberler le geliriz inş.

rümeysa kocana söle o pis dedigi şeyi bizler ve kocalarımıs görmek için yanıp tutuşuyoruss çok sinir oldum yaa

ruyameysa üzülme güzelim kib aeo görüşmek dileğiyle bebişini iyi besle kendine dikkat et iyi geceler...

rümeysa kocana söle o pis dedigi şeyi bizler ve kocalarımıs görmek için yanıp tutuşuyoruss çok sinir oldum yaa

yeganeciğin biz o çift çizgiyi çok bekledik ama gel görki ne oldu bunu benim değil birinin onun kafasına vura vura anlaltması lazım caınım herkin kucağı inş bebekle dolsun

hayırlısı olsun Ceylan ım inşaallah güzel sonuçlar alırsınız öslemle beraber kutlarıs :))

önemli değil öslem cim :)

hb hg nedir kızlar ya?? Rümeysacım bence bozma moralini sonuçta bugün hayatının en güzel haberini aldın. Eminim eşin de verdiği tepkiye sonradan çok üzülmüştür, bugunu zehir etmeyin birbirinize bence

Back