E
EU1
Ziyaretçi
canlarrrr selammmmm ben geldimmmmm:)
özlemm nasılsın canımmm
iyiyim canım hosgeldınnn sen nasılsın sevgılıler gunun kutlu olsuna.s.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canlarrrr selammmmm ben geldimmmmm:)
özlemm nasılsın canımmm
iyiyim canım hosgeldınnn sen nasılsın sevgılıler gunun kutlu olsuna.s.
saoll canımm iyi olmaya çalışıyorummmsenin kutlu olsunnnn bi ömür kocişinle olursun inşallahh....bu arada dün benim kırmızılar geldiiii:tomato::1shok:
Tam tarih nasıl verebilirim bilmiyorum ama bilgisayardan yumurtlama dönemini hesaplamıştık eşimle ocak 20 ile 25 arasında çıktı bu günlerden hesaplıyorum dönemi
valla mı yaaa:1shok: uzuldum canım bı dahakı aya kaldın yanıÇok üzgünüm çoook ben beklemedeyım adet gunum çarşamba şakkıdı
üsüldüm tabii ama olsunn şubat bitmediiiiii..şubatın bereketine inanıyorummmmm:lepi:inşallah senden mutl haberler alırıss canımm..kaydirigubbakcemile5:Saruboceq:
TAM GÜN OLArK VEREMEM AMA OCAK 20 İLE 25 ARASINDA İNTERNETTE HESAPLAMA YAPTIĞIMIZDA BUGÜNLER İÇERİSİNDE İLİŞKİDE OLURSANIZ MUTLAKA HAMİLE KALIRSINIZ DİYE BİLGİ VARDI O GÜNLER İŞTE AMA KESİN TARİH VEREMEM
aminnnnn canım ya dua edın bana nolur eger hamıs cıkmazsam cok uzulucem cunku:1no2:
inşallah canımm benimm inşallaahh:Saruboceq::Saruboceq:ama üsülmek yokk bende ağladım zırladımmm..şimdi kendimi toparladımm çalışmaları bekliyorumm..ne kadar oldu sizin???
bebek ısteyelı mı cnm
iyi akşamlar kızlar
iyi akşamlar kızlar
bu ay ilkri canımmm![]()
ayyyy desenee heyecan doruktaaadelikafaduldenhayırlısı olsunnn canımmm:Saruboceq:bizimde bu ikinci ayımızdı 3 te inşallahh olceekkkk:dance: