En erken hamilelik belirtileri

saoll canımm iyi olmaya çalışıyorummm:utangac:senin kutlu olsunnnn bi ömür kocişinle olursun inşallahh....bu arada dün benim kırmızılar geldiiii:tomato::1shok:

valla mı yaaa:1shok: uzuldum canım bı dahakı aya kaldın yanıÇok üzgünüm çoook ben beklemedeyım adet gunum çarşamba şakkıdı

Tam tarih nasıl verebilirim bilmiyorum ama bilgisayardan yumurtlama dönemini hesaplamıştık eşimle ocak 20 ile 25 arasında çıktı bu günlerden hesaplıyorum dönemi

Tam tarih nasıl verebilirim bilmiyorum ama bilgisayardan yumurtlama dönemini hesaplamıştık eşimle ocak 20 ile 25 arasında çıktı bu günlerden hesaplıyorum dönemi

canım demek ıstedıgım muhtemel gebe kaldıgın ılıskı tarıhını tahmın edebılıyosan soyle bı sıte var ben ordan bakıcam rahım ıcıne cekılme gunune bu yasadıgın kanama yerlesme kanaması olabılır yani

valla mı yaaa:1shok: uzuldum canım bı dahakı aya kaldın yanıÇok üzgünüm çoook ben beklemedeyım adet gunum çarşamba şakkıdı

üsüldüm tabii ama olsunn şubat bitmediiiiii..şubatın bereketine inanıyorummmmm:lepi:inşallah senden mutl haberler alırıss canımm..kaydirigubbakcemile5:Saruboceq:

üsüldüm tabii ama olsunn şubat bitmediiiiii..şubatın bereketine inanıyorummmmm:lepi:inşallah senden mutl haberler alırıss canımm..kaydirigubbakcemile5:Saruboceq:

aminnnnn canım ya dua edın bana nolur eger hamıs cıkmazsam cok uzulucem cunku:1no2:

TAM GÜN OLArK VEREMEM AMA OCAK 20 İLE 25 ARASINDA İNTERNETTE HESAPLAMA YAPTIĞIMIZDA BUGÜNLER İÇERİSİNDE İLİŞKİDE OLURSANIZ MUTLAKA HAMİLE KALIRSINIZ DİYE BİLGİ VARDI O GÜNLER İŞTE AMA KESİN TARİH VEREMEM

TAM GÜN OLArK VEREMEM AMA OCAK 20 İLE 25 ARASINDA İNTERNETTE HESAPLAMA YAPTIĞIMIZDA BUGÜNLER İÇERİSİNDE İLİŞKİDE OLURSANIZ MUTLAKA HAMİLE KALIRSINIZ DİYE BİLGİ VARDI O GÜNLER İŞTE AMA KESİN TARİH VEREMEM

anladım canım kan testı yaptır bence hamıleysen kesın cıkar

ayyyy desenee heyecan doruktaaadelikafaduldenhayırlısı olsunnn canımmm:Saruboceq:bizimde bu ikinci ayımızdı 3 te inşallahh olceekkkk:dance:

aminn canım ya bı sıteye takıldım kaldımmm ızlıyodum doktor konusuyo adetınızın ılk gununden ıtıbaren 14uncu gunde yumurtlama oluyo ya onun ustune 1hafta daha konulunca 21ıncı gunden ıtıbaren kanda hamılelık hormonu salgılanmaya baslıyomus onu hesapladım ben de sımdı sayet gebe kalmıssam 11subat gunu o hormon salgılanmaya baslamıstır carsambaya kadar tam bı haftadır salgılanıyo olucak cıkar mı acaba testte yanı o sevıyeye ulasır mı ulasır demı

Back