canlarrrr selammmmm ben geldimmmmm:)
özlemm nasılsın canımmm
iyiyim canım hosgeldınnn sen nasılsın sevgılıler gunun kutlu olsuna.s.
saoll canımm iyi olmaya çalışıyorummmsenin kutlu olsunnnn bi ömür kocişinle olursun inşallahh....bu arada dün benim kırmızılar geldiiii:tomato::1shok:
Tam tarih nasıl verebilirim bilmiyorum ama bilgisayardan yumurtlama dönemini hesaplamıştık eşimle ocak 20 ile 25 arasında çıktı bu günlerden hesaplıyorum dönemi
valla mı yaaa:1shok: uzuldum canım bı dahakı aya kaldın yanıÇok üzgünüm çoook ben beklemedeyım adet gunum çarşamba şakkıdı
üsüldüm tabii ama olsunn şubat bitmediiiiii..şubatın bereketine inanıyorummmmm:lepi:inşallah senden mutl haberler alırıss canımm..kaydirigubbakcemile5:Saruboceq:
TAM GÜN OLArK VEREMEM AMA OCAK 20 İLE 25 ARASINDA İNTERNETTE HESAPLAMA YAPTIĞIMIZDA BUGÜNLER İÇERİSİNDE İLİŞKİDE OLURSANIZ MUTLAKA HAMİLE KALIRSINIZ DİYE BİLGİ VARDI O GÜNLER İŞTE AMA KESİN TARİH VEREMEM
aminnnnn canım ya dua edın bana nolur eger hamıs cıkmazsam cok uzulucem cunku:1no2:
inşallah canımm benimm inşallaahh:Saruboceq::Saruboceq:ama üsülmek yokk bende ağladım zırladımmm..şimdi kendimi toparladımm çalışmaları bekliyorumm..ne kadar oldu sizin???
bebek ısteyelı mı cnm
iyi akşamlar kızlar
iyi akşamlar kızlar
bu ay ilkri canımmm
ayyyy desenee heyecan doruktaaadelikafaduldenhayırlısı olsunnn canımmm:Saruboceq:bizimde bu ikinci ayımızdı 3 te inşallahh olceekkkk:dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?