En erken hamilelik belirtileri

yokk canım ne rezıl etmesı,,maaşallah allah mutluluğunuzu bozmasınn,,şaka bı yana cok guzel bı tablo geldı gozumun onune,,inşş hepp mutlu beraber kalırsınız.....:nazar:

cok tesekkür ederim canım insallah hepimiz böyle mutlu oluruz bi ömür boyu
etrafta ama cok göze batıyoruz bazen biliyomusun insanlar yüzüne gülerken arkandan baska cok nazara geliyoruz

selam kızlar ben geldımmm ay benım kocıs bugun aglattı benı yaaaa cok duygulandırdı...
Sabah erkenden kalkıp ıse gıttı bu gunu beraber gecıremedık malesef ama ordan bıle benı aglatmayı becerdı.
h.g. ozlem....e guzel yamışş eşin...isteyınce cookk romantı oluyolar iştee....hepp mutlluktan ağla sen.inş
aminn canım benım ya hepımız mutlu olmayı hakedıyoruz kadınlar cok ozel varlıklar bence ısteyınce romantık oluyolar kesınlıkle katılıyorum ama benımkı genelde romantık degıldır boyle ozel gunlerde coşarkaydirigubbakcemile3
Ay vallahi yine siz şanslısınız benim ki 10 yıldır değil sevgililer günü evlilikk yıldönümü,doğumgünü vesaire..hiçbirşey hatırlamazsenağlamabirkaç yıl hatırlattım :oklava:bir işe yaramadı.var mı bir formül arkadaşlar?CADIARZU

canım ben ıkı senelık evlıyım belkı yenı belkı ondan dıyceksın ama ben hıcbısı yapmadım bunun ıcın sanırım ıcınde var benımkınındelikafadulden

aminnn tatlımm yaaaa agladım hungur hungur hıc beklemıyodum benı sasırttı hemen aradım ıs yerını anladı zaten bı de telde soyledı fena oldummm aksam gelsın de ona guzel bı sofra hazırlıcam en sevdıgı yemeklerı yapıcam bı de hamıs olsam ona en buyuk hedıyee olur dımı yaaa

insallah canım insallah en güzel hediye olur gercekten

cok tesekkür ederim canım insallah hepimiz böyle mutlu oluruz bi ömür boyu
etrafta ama cok göze batıyoruz bazen biliyomusun insanlar yüzüne gülerken arkandan baska cok nazara geliyoruz

canımm nazar konusuna hiç gırmeyelımm bızz...bızde oyle cokk nazara gelıyoruzz.cok dertlıyım ben bu konuda yaf:1no2:

Ay vallahi yine siz şanslısınız benim ki 10 yıldır değil sevgililer günü evlilikk yıldönümü,doğumgünü vesaire..hiçbirşey hatırlamazsenağlamabirkaç yıl hatırlattım :oklava:bir işe yaramadı.var mı bir formül arkadaşlar?CADIARZU

formül yok canım erkeklerin genelinde var bu zaten pek önem vermezler
sen üzülme bakalım bikac sene sonra nolcak dogumgünümü bile hatırlamaz belki

bugun gıdıp bı ıdrar testı aldım gunumun gelmesını beklıyorum gecınce yapıcam zaten koydum cekmeceme ınsallaa hamısımdırrr yaaaaa:1hug:

canım boyle konularda uzerıne gıdınce ııce ters teper,,sen bışey beklersen uzulursun yanı,,,içinde olacak erkeğinn..sunu tavsıye edebılırım,,sen her özel gununuzde guzel şeyler yap şaşırt onu ama ondan beklediğini belli etme sen yapmasan da ben onem verıyorum demeye getır yanıı..inşş senın cokk onem verdiğini gorup bıraz daha ustune düşer bu konuların.ama cokta buyuk dert değil bence evlılıkte bunlarr..cokta takma yanı..:asigim:

bugun gıdıp bı ıdrar testı aldım gunumun gelmesını beklıyorum gecınce yapıcam zaten koydum cekmeceme ınsallaa hamısımdırrr yaaaaa:1hug:

ne güzel bi haber olur hepimize hamis oldugunu ögrenmek
ben bugün yine test yaptım regl oldm bitti sayılır bile ama ne bilim gec döllenme olduysa belki yenigözükür diye ama cık yine yok

insanlar neden böyle birbirini cekemiyolar kıskanclık yerine masallah deselernolur sanki
hicmi allah korkuları yok

canım kıskançlık ole bşey kı elde değil sanırım benım bı arkadaşım vardı anlatırdı bana,,istemıyorum amaelımde değil kı derdıı..nefis meselesıı buda bı imtıhann sanırım..allah korusun bızlerı:nazar:

canım bız daldık sevgıler gunune asıl konumuzu unuttuk...hadı bakalım inşş hamiş olursunn..aslında dırekt kan testıne gıtsen gunun gecınce..idrar rahatlatmıyo kı yokk erken mı yaptım yok sılık çıktı,,en ıysı kesın sonuçç dı mııkaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile5

ne güzel bi haber olur hepimize hamis oldugunu ögrenmek
ben bugün yine test yaptım regl oldm bitti sayılır bile ama ne bilim gec döllenme olduysa belki yenigözükür diye ama cık yine yok
saol tatlım ya ınsalla en kısa zamanda hepımız bu gzuel duyguyu yasarızz yaaaa
güzellerim ben kacar takıldım buraya ayrılamadım sizden dısarı cıkmam lazım

tamam gorusuruz canımmm bız burdayız yıne gelllllaelaelaelaelae

allah hepimizi kötü nefslerden korusun
aminnnnnnnnnnn
canım bız daldık sevgıler gunune asıl konumuzu unuttuk...hadı bakalım inşş hamiş olursunn..aslında dırekt kan testıne gıtsen gunun gecınce..idrar rahatlatmıyo kı yokk erken mı yaptım yok sılık çıktı,,en ıysı kesın sonuçç dı mııkaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile5

yok zaten kan testıne gıdıcem carsamba gunu orası kesın de yıne aldım bı tane salı gunu yapıcam carsamba sabah da gıdıcem kana ıdrarın sonucu negatıf bıle cıksa :delphin:

aminnnnnnnnnnn

yok zaten kan testıne gıdıcem carsamba gunu orası kesın de yıne aldım bı tane salı gunu yapıcam carsamba sabah da gıdıcem kana ıdrarın sonucu negatıf bıle cıksa :delphin:

ayy hadıı mbakalım inşş canım mujdelı haberını ver inşş...ya bazıları hısseıyomuş hamile kaldığını nası oluyosa...ben dıyorum bu ay hıssedemıyorum bışey demmek kı yok falan dıyeekaydirigubbakcemile3hıssettırmeden gelır belkı benım bebışımm yaaaa:sm_confused:

ayy hadıı mbakalım inşş canım mujdelı haberını ver inşş...ya bazıları hısseıyomuş hamile kaldığını nası oluyosa...ben dıyorum bu ay hıssedemıyorum bışey demmek kı yok falan dıyeekaydirigubbakcemile3hıssettırmeden gelır belkı benım bebışımm yaaaa:sm_confused:

olabılırr belkı senınkı saman altından su goturen cınstendır kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Back