Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
fd7 sagol canım iyiyim evet kimseler yok bugün sevgililer günündenmi haftasonu oldugundanmı bilmiyorum
kıslar çok teşekkür ederim
hımm doğru ya,,,amann aman eşlerıyle mutlu olsunlar varsın buraya geç gelsınler dı mı amaŞenizşutarafagitti sen napıyosun,,,sevgululer gununde..ya cok ta aldanmamak lazım bugune de işte kadın mılletıyız ozel bı gun duyduk mu amoouuvvvvv,,,,ille bızde oozel gecırıcez....mesela biz sozluyken ıkımızıde mutlu eden olayların gunlerını not almıştık evlendık o gunlerı kutluyoruz...yanı sadece bıze ozell oluyo boyle...ama herkesın dılınde bu sevgululer gunu ya içimizde kalmasın dıye ben ona dıdo alıyorum eşimde bana süpriz yumurtadelikafaduldendelikafadulden:teytey::roflol:
fd7 bayıldım canım hediyelerinize çok lezzetliler
ever evett tv ler de az değil,,kanıyoruz işte...bak merak ettım şimdi ne kı süprizz,,aklına ne gelıyoo :uhm:evet canım herkes esleriyle mutlu olsun
haklısın tabi ama dedigin gibikadın milletiyiz iste bide sagolsun tv bos durmuyoki sevgililer günü diyolar baska bisi demiyolar insanda özeniyo iste kocamda biz sevgilimiyiz bşz senle hic sevgili olmadakki tanıstıgımı günden beri sen benim sevgilim degil karımdan sana karım gözüyle baktım diyo haklı ama oda biliyo ben önem veriyorum böyle günlere bakalım sürprizim var dedi görecez neymis:sm_cool:
ilaaaaaa yakamozz cokk guldumm ya delıııı:roflol:napıcan elma şekeri alırsaaa??kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3vallah güzelmis sürpriz yumurta
benimkide bana elma sekeri almasın sürpriz diye severim bilir
keyfine bak canımm....sanada ıyı akşamlarrrrrr...a.s.neyse kızlar geç geldiniz siz muhabbeti yarıda kesmek zorundayım şimdi çıkmama lazım sizleri seviyom kedinize iyi davranın olurmu iyi akşamlar iyi tatiller p.tesi görüşürüz