ekledim sevedail fışkııı,melek için çekilir ben soğan bile yemezdim aranızda en iradeli ben çıktım :lepi:
ceylancım ndk dr gidebildimi bilgin var mı izin alabilmişmi
canımm hıçç beklemıyodum rabbımın armağanı,,eşim bı geldı sana mujdelı haberım var dıye ınanamadım,,herkese nasp etsın rabbım ama olmaz değil ya ben hıç beklemıyodum rabbım nasoıp ettı bırdenbıre...hepinizin duacısyım...inş bı aksılık olmazda gıderız mayısta...eşim bana mujdelı haberı verdı de sıra bende bende ona verebılseyıdım mujdelı haberımı,,bebişimz olcak dıyebılseydımcanımm umreye mi gidiosun çok imrendim sana inşallah bizede nasip olur senin adına çok sevindim bizede dua et orda olur mu bizleri unutma oralarda:çok üzgünüm:
benim pazar günü regli günüm inşallah hamileyimde olmam yaaa nolur dua edin bu sefer tutmuş olsun
canımm hıçç beklemıyodum rabbımın armağanı,,eşim bı geldı sana mujdelı haberım var dıye ınanamadım,,herkese nasp etsın rabbım ama olmaz değil ya ben hıç beklemıyodum rabbım nasoıp ettı bırdenbıre...hepinizin duacısyım...inş bı aksılık olmazda gıderız mayısta...eşim bana mujdelı haberı verdı de sıra bende bende ona verebılseyıdım mujdelı haberımı,,bebişimz olcak dıyebılseydım
Yok ya burnunu kapat iç ben öyle yaptım 3 günüm kaldı bebeişler için değmez mi?zehir olsa içerim ben
aaa ilk defa senden duyuyorumm canım ya ,,tabıkı araştırırm gıdınce elımden geldığı kadar,,bakalım neymışş..gıtmeme yakın yıne goruşuruz burda hatırlatırsın bana..oralar mubarek yerler ınanırım valla vardır şifası orda.hayırlısı baakalım canım:1rolleyes:yerimsenibeninşalllah canım o günler de yakın canım şimdi sen den bir şey rica edeceğim o zamana kadar hamiş olmasam bir şeyin araştırılmasını rica edeceğim senden bir ilaç varmış oralarda çocuğu olmayanlar içiyorlarmış içtikleri ay hamiş oluyorlarmış ilacın adını falan bilmiyorum gidince böle birşey varmı yokmu bir öğrenirm,sin varsa satanın adını telefonunu da al da belki getirtiriz ondan
rüzgar yamur nasılsın senin adetin ne zamandı canım ben karıştırdım iice
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?