En erken hamilelik belirtileri

Haklısın ceylancım ama ne bileyim işte insanın elinde olan bişey değil eşim sen bana yetersin neden bu kadar kafan takıyosun diyo rabbim sana kızıyo belkide bu ısrarındanb dolayı diyo biraz zamana bırak herşeyi oluruna bırak diyo ama kafamdan söküp atamıyorummmm

günaydınnn kızlarrrr ben geldimm!!ceylancım yaaa bilion benim düzensizliğimi bugün bi akıntım war bide kasıklarımda sancıı yumurtluom anam yaaa şaka gibi!!!!!acaba ovolasyn testimi alsam ne yapsam bajım yaa??

Bajım bence ovulasyon testi al bilinçli günlerini değerlendir derim :sm_cool:

sevedail canım dr gittin mi hiç kistin ne durumdaymış soğan kürünü yapıyormusun hala bıraktınmı

ya kıslar bu gün bu durgun luk niye hafta bitiyor allahın izni ile canlanın işte ya

fd7 ümreye gidiyormuş hayırlı olsun hepimize nasip etsin bir liste yap hepimize dua et olurmu

harbiden ya sabah sabah kısslar gözyaşı yok bugün cuma hayırlı bir gün hayırlı şeyler konuşalım güzel şeyler konuşalım bol bol hamiş haberleri alalım yarın sevgililer günü ne güzel onun için hazırlıklar yapalım akşama çok hoş bi yemek arkasından ..... anladınız siz beni :))))

ekledim sevedail fışkııı,melek için çekilir ben soğan bile yemezdim aranızda en iradeli ben çıktım :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…