kızlar ya avatar resmini nasıl değiştircem yapamıyom bi el atsanız :)
gunaydin kuslarim..ceylancim sen agladinmi gel bakim burayaklava: aramizda en sabirli sensin diye seninle gurur duyarken olacak diye hep beraber umit etmiyoruzmu canim..seninde olacak etrafindaki insanlarin soyledikleri seni uzmesin.. lutfen canim..stres yok bakk tedaviye basladin yuzduk kuyruguna geldik sayilir az kaldi kusum...nolur uzme kendini
günaydın canım nasılsın yumurtlama gününe girdin mi sen de
yumurtlaman adetin düzenli ise adetinden sanraki 12-16 günleri arası düzensizse onu kestirmek biraz zorarkadaşlar bişey soracağım ya yumurtlama tarihi değişebiliyo ya insanlarda peki şu kesinmi yumurtlamadan 14 gün sonra adet oluyosun bu kesinmi acaba yoksa buda insandan insana değişiyomu şimdi benim elimde 8 aylık adet dönemim var tarih tarih ona göre yumurtlama tarihimi hesaplıyacağımda bi bilgisi olan varmı arkadaşlar
ARTIK ÇOK YORULDUM EBRUCUM YA DÜN AĞLAMAKTAN GÖZLERİM ŞİŞTİ KAFAM ALLAK BULLAK İNTERNETTEN HESAPLIYORUM YUMURTLAMAYI AMA HEP FARKLI DÜN SİNİRDEN AĞLADIM EŞİM NE OLUYO SANA BEN SANA NE YAPTIM DİYO KAFAYI YİYCEM YA:çok üzgünüm::a015::a015::çok üzgünüm:
gülşahhhh ne ağlaması başaracağız döverim popona popona :ecrin_bebek:
Ebru ağız kuruluğu gebelik belirtisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?