En erken hamilelik belirtileri

ya kızlar yanlış değilse sedanın sonucu olumsuz du yoksa ben mi karıştırıyorum dün hastaneyi erken arayarak sonucu ögrenmemişmiydi ya laydtempodanses soluk yok o da test yapacaktı

arkadaşlar derya ne zamandır girmiyo değilmi bişeymi oldu acaba merak ettim haberi olan varmı?

günaydın kıslarrrrr bu haftada bitio çoookk şükürrr

Şükür kızlar ..Allahın izniyle hamiş haberleriyle bitse keşke a.s.

Dün başıma gelen bir olayı sizlerle paylaşıyım bütün herşey beni bulur ya birkaç gün önce üstümüzdekinin doğum yptığını duymuştum eşi apartmanda rasgeldik eşi eşime diyorki,sizi rahatsız etmiyoruzdur inşallah şaşırdık bebeğimiz oldu da evleneli 10 ay oluyor düşünün eve kendimi zor atmıştım neyse dünde bir müşterimize uğradık onunda bebeği yeni doğmuş Bir adam geldi o esnada işte müşterimize bebeğini filan soruyor sonra müşterimiz sizde varmı dedi adam utanmadan demezmi bizde daha yok olmuyor kazı çalışmalarına devam..
Düşünsenize ne kadar kötü durum herkes adamın peşinden gülmeye başladı tabii yine ben çıktım dışarda hıçkıra hıçkıra ağladım ..Şükredin kızlar böyle kocaya sahip değiliz :1hug:

merhaba hayırlı sabahlar kızlar hayırlı cumalar herkese
bende rahim fimi çekilcektim ama hala adet olamadım yaa

ayy oha yaaa yok bacım yok ama sen ağlam o güzel gözlerine yazıkkk olucak birtanem olucak yıpratma kendini:CüvCüv: hepimiz hamile olucaz sonra bebeklerimiz için sohbet ediez beninkiin gazı var falan ooooo hep burdayız yaniii hihoyyyt

Güzelim eşinle konuşsana ben çok üzülüyorum benim yanımda böyle konuşma diye :çok üzgünüm: canım benim gör bak o soranlar utanacak tuttu senin bu ay demişti dersin hihoyyyt aaay çok pardon canım ben eşin dedi sandım pardoooon. Ama sen ağlama kıymam sana tuttu seniiiiiin

densiz aman şükürler olsunki öyle bi eşim yok :Saruboceq:

ya ceylancım sinir oldum nedemek kazı çalışmaları ya kadını ne yerine koyuyor öküzzz herifff malll böle adamlarda baba olacak işte kadına deger vermeyen çocuna nası deger verecek acaba öküzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Taaam özküüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüzmüş yani insan böyle bişeyi sadece eşiyle paylaşır yada en yakınlarının haberi olur böyle işyerlerinde eşini rencide etmenin ne alemi var pis herif, kazı çalışmaları ne demek yaaa o kız ne kadar üzülüyordur bizim gibi bekliyordur

kıslar biz dün çalışmalara başladık kocişim biraz daha iyiydi ve bana ne dedi biliyormusunuz o malum olaydan sonra geldi anlımdan öptü ve canım inş bu kez hamile kalırsın çok kötü oldum ya o benden daha çok takıyor ama erkek ya belli etmemeye çalışıyor ama aklı fikri bebekte canım benim allah sesini duysun da bu kez olsun canım kocam benim

evet handancım aynen öğle katılıyorum öküz işte yaa yazık karısınaÇok üzgünüm çoook

Canım benim eşimin olmadığını anlamışsın yok eşim t am destek hergün benle binkere daha kahroluyor elimde değil tüm densiz insanlarda sanki beni buluyor:çok üzgünüm:

ebrucum canım sen üzülmeki eşinde takmasın cocuk meselesini unutun ve siz birlikte olmaktan mutluluk duyun aman cocuk olunca görürüm ben seni bir o yana bir bu yana koşuşturursun ay yok ağlıyo bi yerimi ağrıyo acaba yok sesi çıkmaz bugün neden sessiz falan cocugunmu var derdin var kısssım boşver cocuğu ya düşünme yani :)))))

canım haklısın bu resmen eşşeklik yaa densizlik allah akıl versin ne dicenki

olsun da canım olduğu gün doğuma gitmeden işten de çıkacam zmanımın tamamını bebişimle geçirmek istiyorum hakkatten annelik zor iş benim eltimin 10 aylık bir bebişi var ben uyurken nefes alıyormu diye onu dinliyorum kendi bebişim olursa heralde yanımdan hiç ayırmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…