selam kıslar sayfaları tam olarak okuyamadım ama patrica nın adet oldugunu okuya bildim gecmiş olsun canım bidaki aya insallah canını sıkma bitanem cok üzüldüm
benimde kötü haberim var kızlar yarın kontrolüm vardı adanada aradım yarın geliyom diye hemire dedi doktor yok seminere gitmiş( oturup agladım beni neden zordurumda bırakıyosunuz vesayri sövdüm bi güzel cok sinirlendim (( ama noldu ... olan bana oluyo nede olsa bebek hasretiyle yanıp tutusan onlar değil I((( cok moralim bozuk diğer doktora rıca etmişte yarın gelin diyo diğer doktor baksın yumurtalarınıza diyo aşılamada pazartesine kalırsa eğer diyo sizin doktor gelcek asılamayıda o yapar diyo iki arada bi derede kaldım heveslerim gitti cok moralim bozuk üstüne bide noldu biliyomusunuz biricik kardeşim üniversiteye gitcekmiş yarın onu yollamam gerek nederim evdekilerine ben gezmeye gidiyom kardesim yolun acık olsun mu dim ( cok moralim bozukkkkkkkkkkkkkk
Evet canım prolaktin süt hormonu demek. Hayrola?merhaba kızlar prolaktin süt hormonu mu demek
arkadaşlar FSH,TSH ve PRC tesleri neyle ilgili bana açıklar mısınıs.
bende bebek istiorum.sağlıklı sıhhatli ama yok:1no2:
benm süt hormonum 25,6 çıktı çok mu yüksek
Evet canım prolaktin süt hormonu demek. Hayrola?
Canm fsh yumurta rezervini gösteren hormondur, tsh troidi gösterir, prc de toksoplazmayla ilgili sanırım ama tam olarak ne olduğunu bilmiyorum. Neden sordun tatlım?
Referans değerleri yazıyormu canım tahlil kağıdında? Bence çok yüksek değil,sınırda.Hayıt tohumu kullan canım hormonları dengeliyor, benim 40'tan 17'ye düştü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?