hamile degilimmmmmmmm..test yaptım.çok üzgünüm...
Hayırlısı böyleymiş demekki tatlım. Geçen güzel bir dua okudum bir dergide şöyleydi: Allah'ım aklımda olanı hakkımda hayırlı kıl, hakkımda hayırlı olana gönlümü razı kıl.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
güzelim bende senin gibiyim polikistik yumurta yapım var sadece 4 kilo aldım yumurtlamam normaldi bozuldu şimdi kilo verdim yumurtladım bu ay bakalım bekliyorum güzelim. kilo bizim için çok tehlikeli inan buna hemen düzenimiz altüst oluyor sakın sen sen ol kilo alma, sonra hamilelik zorlaşıyor dr un doğru söylemiş lülülülülülü
Kızlar birşey soracağım size dün ben ovulasyon testi yaptım aslında yumurtlamam geçti adetime de birkaç gün var ama öylesine deneme amaçlı yaptım bakalım ne çıkacak diye. -tatlicadiarzu- İkinci çizgi çıktı çok hafif. Niye çıkarki ben yumurtlayalı 11 gün oldu ya hala lh var mıdır? Amaaan ne bileyim iyice sapıttım ben de ya.
o zamna kadar inşş hepimizin olur bebişide,,gıttıgımde sağlıkları için dua ederım,,,sızlerın adlarınızı alıcam muhakkak....duan için cokk sağoll inşşş bebişimle gıderımm o mubarek yerleree..:ecrin_bebek:
arkadaşlar bişey sorcam bilginiz varsa yanıtlıyın biraz önce bir arkadaşım dediki ümmü sübyan diye bir dua varmış onu okuyup yada üstünde taşıdığın zaman çocuğun oluyormuşmu sizce nekadar dogru ??
Kızlar yaa hormon testi yaptırdım estraıdiol diye bişey var o yüksek galiba 76 çıktı acaba bu kötü bişeymi
doktorada gösteremedim daha eşinin sperm analiziyle getir dedi bana onunkinide daha yaptırmadığımız için doktora gösteremedim acaba kötü bişeymi bu bilgisi olan varmı
Canım o duayı bilmiyorum ama inanırım ben, vardır bir hikmeti.
bugun 5 gun geçti geçmezmi...
canım estradiol östörojen hormonudur, kist olduğunda yüksek çıkıyor diye biliyorum ben. Ama çok yüksek değil seninki bence.
Sedacım inanç Mevzusu ama burdan konuşmayın dini içerik yasak, bende inanıyorum
burada arkadaşlardan biri söylemişti.yumurtlaması bittikten sonrada testi yapmaya devam etmiş hep çift çizgi çıkıyormuş.ve hamileydi.bu testler bazen hamile kalındığı zamanda çift çizgi gösterebiliyormuş ne kadar doğru bilmiyorum.İnşallah sende hamilesindir canım