• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En erken hamilelik belirtileri

hamile degilimmmmmmmm..test yaptım.çok üzgünüm...

Hayırlısı böyleymiş demekki tatlım. Geçen güzel bir dua okudum bir dergide şöyleydi: Allah'ım aklımda olanı hakkımda hayırlı kıl, hakkımda hayırlı olana gönlümü razı kıl.

güzelim bende senin gibiyim polikistik yumurta yapım var sadece 4 kilo aldım yumurtlamam normaldi bozuldu şimdi kilo verdim yumurtladım bu ay bakalım bekliyorum güzelim. kilo bizim için çok tehlikeli inan buna hemen düzenimiz altüst oluyor sakın sen sen ol kilo alma, sonra hamilelik zorlaşıyor dr un doğru söylemiş lülülülülülü

bide bizim bazen düzensiz yumurtlamamız olabiliyormuş drum bana bi dahaki adet dönemine kadar gün aşırı ilişkiye girin demişti. Bence sen akşama kocişini ikna edip hemen yatağa at kaydirigubbakcemile3 değerlendir yumuşu[/QUOTE]

Benim yumuş çatlayalı 11 gün oldu kız adet olacağım nerdeyse. Bir dahaki aya da tam yumurtlama haftamda kociş göreve gidecek şehir dışına ahhhhh aaahhhhhhh

Kızlar birşey soracağım size dün ben ovulasyon testi yaptım aslında yumurtlamam geçti adetime de birkaç gün var ama öylesine deneme amaçlı yaptım bakalım ne çıkacak diye. -tatlicadiarzu- İkinci çizgi çıktı çok hafif. Niye çıkarki ben yumurtlayalı 11 gün oldu ya hala lh var mıdır? Amaaan ne bileyim iyice sapıttım ben de ya.

burada arkadaşlardan biri söylemişti.yumurtlaması bittikten sonrada testi yapmaya devam etmiş hep çift çizgi çıkıyormuş.ve hamileydi.bu testler bazen hamile kalındığı zamanda çift çizgi gösterebiliyormuş ne kadar doğru bilmiyorum.İnşallah sende hamilesindir canım

benim karnım arada çok acıyor özellikle göbek deliğimn çewresi bide acıdığı zamn çok ser oluyo karnım

Kızlar yaa hormon testi yaptırdım estraıdiol diye bişey var o yüksek galiba 76 çıktı acaba bu kötü bişeymi
doktorada gösteremedim daha eşinin sperm analiziyle getir dedi bana onunkinide daha yaptırmadığımız için doktora gösteremedim acaba kötü bişeymi bu bilgisi olan varmı

arkadaşlar bişey sorcam bilginiz varsa yanıtlıyın biraz önce bir arkadaşım dediki ümmü sübyan diye bir dua varmış onu okuyup yada üstünde taşıdığın zaman çocuğun oluyormuşmu sizce nekadar dogru ??

o zamna kadar inşş hepimizin olur bebişide,,gıttıgımde sağlıkları için dua ederım,,,sızlerın adlarınızı alıcam muhakkak....duan için cokk sağoll inşşş bebişimle gıderımm o mubarek yerleree..:nazar::ecrin_bebek:

İnşallah canım sen bebişinle gidersin o mübarek yerlere ve bizim beişlerimizin de sağlıklı soğması için dua edersin, İnşallah hepimiz hamiş oluruz o zamana kadar.

arkadaşlar bişey sorcam bilginiz varsa yanıtlıyın biraz önce bir arkadaşım dediki ümmü sübyan diye bir dua varmış onu okuyup yada üstünde taşıdığın zaman çocuğun oluyormuşmu sizce nekadar dogru ??

Canım o duayı bilmiyorum ama inanırım ben, vardır bir hikmeti.

Kızlar yaa hormon testi yaptırdım estraıdiol diye bişey var o yüksek galiba 76 çıktı acaba bu kötü bişeymi
doktorada gösteremedim daha eşinin sperm analiziyle getir dedi bana onunkinide daha yaptırmadığımız için doktora gösteremedim acaba kötü bişeymi bu bilgisi olan varmı

Canım estradiol östörojen hormonudur, kist olduğunda yüksek çıkıyor diye biliyorum ben. Ama çok yüksek değil seninki bence.

Canım o duayı bilmiyorum ama inanırım ben, vardır bir hikmeti.

ezberinde mi var yoksa bir yerdemi okudun sadece ya birde söyle bişey var bu dua bir kaç ayetten oluşuyormuş çok faydası varmış benim annanemde yapmış ve olmuş annem dedi daha bugün ögrendiim

Sedacım inanç Mevzusu ama burdan konuşmayın dini içerik yasak, bende inanıyorum

bugun 5 gun geçti geçmezmi...

CANIM YAAA daha şubat bitmedi şubat sonunda gelicek senin bebiş inanıyorum. Seni anlıyabiliyorum canın moral bozmak yok. Benimde adet günüm bugün gelen giden yok beklicem, çünkü tam testi yapıyorum TEK ÇİZGİ sonra gecikmeli geliyor sinir oluyorum. ŞUBATTA HEPİMİZ HAMİLE OLCAZ :lepi:

canım estradiol östörojen hormonudur, kist olduğunda yüksek çıkıyor diye biliyorum ben. Ama çok yüksek değil seninki bence.

sağol canım doktor testten 5 gün önce vajinadan ultrasonla baktı hiç bişe yok demişti aklım karıştı şimdide

Sedacım inanç Mevzusu ama burdan konuşmayın dini içerik yasak, bende inanıyorum

Ceylancım gördün mü burdaki kızlar yeni bi topik açmış. Hamiş olanlar ve hamiş adaylarının sohbetleri diye, orada devam edelim falan demişler sayfalar çoğal diye açmak zorlaşıyormuş bu topiği vs... gördünüz mü? :enbuyukkk: bizim topik

burada arkadaşlardan biri söylemişti.yumurtlaması bittikten sonrada testi yapmaya devam etmiş hep çift çizgi çıkıyormuş.ve hamileydi.bu testler bazen hamile kalındığı zamanda çift çizgi gösterebiliyormuş ne kadar doğru bilmiyorum.İnşallah sende hamilesindir canım

o kisi benim.ilk kez ovulasyon testi yapmıstım o ay. hep cif cizgi cıktı.bende testler mi yanlıs dedim.sonra biri bana baskasında da boyle oldu ve hamile oldugunu ogrendi demidti. o ay bende hamıle kaldım:lepi:

Back