Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım dr şuan en verimli zamanın hamile kalmak için sonra zorlaşabilir dedi de, erkek bu ne de olmasa hani bidaha olmazsa diye bırakıverir sana spermi hihoyyyt
xaracım merhabalar seni bekliyorduk kızlar sil diyor resimleri o yüzden senin görmeni bekledim hepsini silmem gerekiyor kociş diye sorun olunca kaydirigubbakcemile3
Geçmiş olsun İnşallah tez zamanda iyileşirsin bol bol su iç
peki bi soruda benden ayın 24 ünde adet olmicam inşallah:) yani 12 gün var göğüslerim acımaya başladı adetim öncesi gibi yani zaten 10 gün önce falan başlardı hep. 2 gün öncede yumurtladım çalışmaları bırakiimmi sizce adet olcam galba bence yani bu saatten sonra değişebilirmi acaba kızlar hadi bi el atın soruma:)))))))
neclacim ceylanin profiline gir orda fotolar var gelinlikli olan ndk
peki bi soruda benden ayın 24 ünde adet olmicam inşallah:) yani 12 gün var göğüslerim acımaya başladı adetim öncesi gibi yani zaten 10 gün önce falan başlardı hep. 2 gün öncede yumurtladım çalışmaları bırakiimmi sizce adet olcam galba bence yani bu saatten sonra değişebilirmi acaba kızlar hadi bi el atın soruma:)))))))
canım benim için de dua et lütfencanım bendee bugun mujdelı haberı aldım,,mayıstagıtcez eşimle umreye,gıtmeme yakın bı lıste yaparız arkadaşlarla isimlerinizi alırım sızler içinnde dua ederım inş:1hug:
ebrucum oglumada sulanma ndkanin kizini alcam ben ona:)
canım hamilelik belirtileri adet belirtileriyle aynı olabiliyor bazen.bendeki hamilelik belirtisi göğüslerde başlamıştı.adetime 10 gün falan kala şişmeye başladı ve dokununca zonklama gibi bir ağrı oluyordu.bence çalışmalara devam et ve umudunu kaybetme
Benim kociş yemez amakaydirigubbakcemile3 Kociş benim kilo almamı istiyor, doktor kilo alma sakın dedi dedim bunlar nasıl işler yahu o nedenmiş diyor zavallım.
o zamna kadar inşş hepimizin olur bebişide,,gıttıgımde sağlıkları için dua ederım,,,sızlerın adlarınızı alıcam muhakkak....duan için cokk sağoll inşşş bebişimle gıderımm o mubarek yerleree..Fd7 canım Umre de bizleri de unutmassın insallah.. mayıs a kadar belki bebişiniz ile gidersiniz....... Bizleri de unutma emi....
hepimiz gerci surekli edelim birbirimizin saglıkla bebişleri olsun diye...
güzelim bende senin gibiyim polikistik yumurta yapım var sadece 4 kilo aldım yumurtlamam normaldi bozuldu şimdi kilo verdim yumurtladım bu ay bakalım bekliyorum güzelim. kilo bizim için çok tehlikeli inan buna hemen düzenimiz altüst oluyor sakın sen sen ol kilo alma, sonra hamilelik zorlaşıyor dr un doğru söylemiş lülülülülülü