En erken hamilelik belirtileri

ben geldim kızlar..test yaptım negatif çıktı offff yaaaa.bari adet olsam yoksa...

Canım dr şuan en verimli zamanın hamile kalmak için sonra zorlaşabilir dedi de, erkek bu ne de olmasa hani bidaha olmazsa diye bırakıverir sana spermi hihoyyyt

Benim kociş yemez amakaydirigubbakcemile3 Kociş benim kilo almamı istiyor, doktor kilo alma sakın dedi dedim bunlar nasıl işler yahu o nedenmiş diyor zavallım.

Fd7 canım Umre de bizleri de unutmassın insallah.. mayıs a kadar belki bebişiniz ile gidersiniz....... Bizleri de unutma emi....
hepimiz gerci surekli edelim birbirimizin saglıkla bebişleri olsun diye...

kaydirigubbakcemile3ya maaşallah amma muhabbet donmüş resimler falan hayırdırrr boylee,,ceylan ve ndk bende baktım sizlere,,cok hoşsunuz sızler gıbı bebişler nasip etsın allahım sızeee...banada benımmm gıbıııııben cokk merak edıyorum ya bebeğim nasıl olur acaba,,kıme benzerrr dıye,,eşim kumral ben esmer,,,nasıı olurkı o melekkkk?

Sağol canımcım sil artık resimleri de kocişin kızmasın. Yanıma aldım zaten bir sürahi su iç iç tuvalete taşın artık:1shok:

kızlaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrr sesimi duyan yokki:çok üzgünüm:

canım hamilelik belirtileri adet belirtileriyle aynı olabiliyor bazen.bendeki hamilelik belirtisi göğüslerde başlamıştı.adetime 10 gün falan kala şişmeye başladı ve dokununca zonklama gibi bir ağrı oluyordu.bence çalışmalara devam et ve umudunu kaybetme

Merhaba kızlar nasıl bugün güzel haberle varmı çok ilerlemişsiniz geri dönük bakmak baya zamanımı alcak

canım bendee bugun mujdelı haberı aldım,,mayıstagıtcez eşimle umreye,gıtmeme yakın bı lıste yaparız arkadaşlarla isimlerinizi alırım sızler içinnde dua ederım inş:1hug:
canım benim için de dua et lütfen
ebrucum oglumada sulanma ndkanin kizini alcam ben ona:)

kıs ben senin oğlunu değil ndk nin olunu kızıma alacam senin olunun sahibi var o olmaz o yüzden diyoruz da bebişlerin annesi verecekmi bize çocuklarını

teşekkür ederim arkadaşım beni duyduğun için saolasın. ilginçtir asıl acı sağ göğsümün ucunda gerçi adetimdede öle olabiliyodu yani kendimi kaptırmıyorum acaba diye dinlemiyorum vücudumu ara verme diyosun yani hiç bişi için geç diil:)))) tamam ozaman seni dinlicem bendeŞeniz

Canım bende bunları her ay yaşıyorum benimde yumurtlama günüm ayın 9 du ama daha o zamandan adet olucam gibi bütün belirtiler başlıyor şu anda da var umudum iyice tükendi artık.Ne yapıcağımı bilmiyorum yumurtlama zamanı adet belirtisi niye oluyorki göğüslerim o zamandan ağırmaya başlıyor offf offf

Benim kociş yemez amakaydirigubbakcemile3 Kociş benim kilo almamı istiyor, doktor kilo alma sakın dedi dedim bunlar nasıl işler yahu o nedenmiş diyor zavallım.

güzelim bende senin gibiyim polikistik yumurta yapım var sadece 4 kilo aldım yumurtlamam normaldi bozuldu şimdi kilo verdim yumurtladım bu ay bakalım bekliyorum güzelim. kilo bizim için çok tehlikeli inan buna hemen düzenimiz altüst oluyor sakın sen sen ol kilo alma, sonra hamilelik zorlaşıyor dr un doğru söylemiş lülülülülülü

Fd7 canım Umre de bizleri de unutmassın insallah.. mayıs a kadar belki bebişiniz ile gidersiniz....... Bizleri de unutma emi....
hepimiz gerci surekli edelim birbirimizin saglıkla bebişleri olsun diye...
o zamna kadar inşş hepimizin olur bebişide,,gıttıgımde sağlıkları için dua ederım,,,sızlerın adlarınızı alıcam muhakkak....duan için cokk sağoll inşşş bebişimle gıderımm o mubarek yerleree..:ecrin_bebek:

Kızlar birşey soracağım size dün ben ovulasyon testi yaptım aslında yumurtlamam geçti adetime de birkaç gün var ama öylesine deneme amaçlı yaptım bakalım ne çıkacak diye. -tatlicadiarzu- İkinci çizgi çıktı çok hafif. Niye çıkarki ben yumurtlayalı 11 gün oldu ya hala lh var mıdır? Amaaan ne bileyim iyice sapıttım ben de ya.

Ayyy tamam tatlım çok sağol bilgilendirdiğin için ben aslında kolay kilo alamam ama belli olmaz şimdi doktor alma dedi ya kiloların gelesi tutar (Allah korusun)

ercin cim üzülme canımönümüzde daha çok ay var çalışmaya devam
kızlar ben çıkıyorum hepinize iyi akşamlar

güzelim bende senin gibiyim polikistik yumurta yapım var sadece 4 kilo aldım yumurtlamam normaldi bozuldu şimdi kilo verdim yumurtladım bu ay bakalım bekliyorum güzelim. kilo bizim için çok tehlikeli inan buna hemen düzenimiz altüst oluyor sakın sen sen ol kilo alma, sonra hamilelik zorlaşıyor dr un doğru söylemiş lülülülülülü[/QUOTE]

bide bizim bazen düzensiz yumurtlamamız olabiliyormuş drum bana bi dahaki adet dönemine kadar gün aşırı ilişkiye girin demişti. Bence sen akşama kocişini ikna edip hemen yatağa at kaydirigubbakcemile3 değerlendir yumuşu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…