• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En erken hamilelik belirtileri

aminn canım doğuma girmeden diyeceksin ya ismimi hamile kalacağım kaydirigubbakcemile3İnşallahh hepimiz tabiikaydirigubbakcemile5

daha benim doğuma çok var İnşallah ben doğurmadan sen hamile kalırsın.

ay canım allah hayırlısı nın bu olduğunu düşünmüş vardır elbet bir hayır öle deme elbet bir gün anne olacaksın canım ya üzülme lütfen

ya bilmiyorum ama hayırlısı bu negatifi duyunca insanın isyan edesi geliyor töbe haşa dr gidiyorum sorun yok diyor 6 ay oldu

Selam kızlar ben geldim. İdrar yolları enfeksiyonu olmuşum yaaa. Neyse kocamı bebek yapmaya ikna edene kadar tedavi olurum inşallah.
Ceylanım gördüm resimleri, hepiniz fıstık gibisiniz maşallah. Çok tatlısın canım, sıcakkanlılığın yüzünden anlaşılyor.
Jasmincin bebişini de gördüm Allah sağlıkla kavuştursun tatlım, maşallah ikinize de. Sen benim düşündüğümden çok daha güzelmişsin.
xxmavişimxx sen de pek hoşsun kız, maşallah.
Yalnııııızz kimse alınmasın ama en güzel ndk. Maşallah canım benim ne kadar güzelsin ya. Gözler falan süper Allah nazardan saklasın.

sedacim uzulme daha 6 olmus.. doktor sorun yok demis ne guzel...allahim beterinden korusun bak kac sene deneyenler sorunlari olanlar var neguzel sizde sorun yokmus.. bende 9 ay surdu sonra hamile kaldim.insallah en kisa zzamanda hamile kalirsin optum seni..

çok kötüyüm ceylancımyaaaaaaa üffff bi görsen halimi

canım sabırlı ol ben 8. ayımda hamile kaldım.hem bak sorunda yokmuş.arkadaşlarımızdan birisi 3,5 yıldan sonra hamile kaldı hemde tüp bebekten başka şansın yok dedikleri bir zamanda Allahtan umut kesilmez canım.

sedacim uzulme daha 6 olmus.. doktor sorun yok demis ne guzel...allahim beterinden korusun bak kac sene deneyenler sorunlari olanlar var neguzel sizde sorun yokmus.. bende 9 ay surdu sonra hamile kaldim.insallah en kisa zzamanda hamile kalirsin optum seni..

saolun arkadaşlar allah razı olsun alalhım hepimizin kalbine göre versin ama işte takmamak elde olmuyor

ya bilmiyorum ama hayırlısı bu negatifi duyunca insanın isyan edesi geliyor töbe haşa dr gidiyorum sorun yok diyor 6 ay oldu

allah herşeyi bizden dah iyi bilir cnm belki hayırlı olmıcak şimdi olsaydı yani herşeyin başında hayırlısını iste
olurda çocuk olup allah korusun hasta doğarsa yada kötü bişey olursa daha kötü değilmi?
o yüzden cnm tebdiri al takdiri allaha bırak hayırlısı olur inşallah en kısa zamanda hamiş olursun cnm dua et bol bol

Back