Selam kızlar ben geldim. İdrar yolları enfeksiyonu olmuşum yaaa. Neyse kocamı bebek yapmaya ikna edene kadar tedavi olurum inşallah.
Ceylanım gördüm resimleri, hepiniz fıstık gibisiniz maşallah. Çok tatlısın canım, sıcakkanlılığın yüzünden anlaşılyor.
Jasmincin bebişini de gördüm Allah sağlıkla kavuştursun tatlım, maşallah ikinize de. Sen benim düşündüğümden çok daha güzelmişsin.
xxmavişimxx sen de pek hoşsun kız, maşallah.
Yalnııııızz kimse alınmasın ama en güzel ndk. Maşallah canım benim ne kadar güzelsin ya. Gözler falan süper Allah nazardan saklasın.
saolun arkadaşlar allah razı olsun alalhım hepimizin kalbine göre versin ama işte takmamak elde olmuyor
ndka benimmklava: sulanmayinn doverim haa
çok kötüyüm ceylancımyaaaaaaa üffff bi görsen halimi
Suzancım canım benim iyi sayılırım işte idrar yolu enfeksiyonu varmış, hem de çok sinsi çıkmış dedi doktor,sadece dün gece idrarım beyaz geldi, acayip tortuluydu, o nedenle gittim ürologa başka belirti yoktu. Bir de doktor likistik yapıdasın kilo almamaya dikkat et dedi. Kilolu değilim ama dikkat etmem gerekirmiş. Yumurtlamam oluyormuş ama çok şükür, zaten ben hiç adet gecikmesi yaşamam ki. 21. gün progesteron yaptırdım 15.16 çıktı, yumurtlama oluyor yani ama yine de canım sıkıldı şu polikistik olayına. Kocamı acil ikna etmem lazın bebiş için. Dua edin kızlar. Suzancm güzel annecik sen nasılsın tatlım, Goncamız nasıl? Büyüdümü göbbiş iyice, gösteriyor mu artık kendini?
ndka benimmklava: sulanmayinn doverim haa
aaaaaa demek ondan kalamıyordun hamile, idrar yolu enfeksyonu etkılermıs ya. nerden test yaptırmak aklına geldiki. hımm bide erkeğin fışkılamadan once gelen bi sıvı var:) onun içindede sperm oluyormus. onla hamiş kalma ihitimalinde var seker.-tatlicadiarzu-
Bilmiyorum ki tatlım belki de ondandır. Test yaptırdım çünkü dün gece idrarım bembeyaz süt gibi geldi hemen bir kaba yaptım, dibe çöktü sonra acayip kireç gibi tortu vardı. Tatlım normal aliyle hamile kalamadık da o sıvıdakiyle mi kalacağız. Gerçi Rab'bim istedi mi herşekilde olur ama kısmet bakalım. İkna etmem lazım benimkini yaaaa.
Hamiş arkadaşlar kasık ve bel ağrım var şimdide sağ tarafımda batma var sizce normalmi... Cevap verirseniz sevinirmmmmmmmmmmmm.ACİL CEVAPPPPPP
geçmiş olsun canım.İnşallah eşini en kısa zamanda ikna edersin.bizde iyiyiz.evet kendini belli etmeye başladı kızım.hareket etmeye başladığında elimizi koyunca hissedebiliyoruz artık.Allah isteyen herkese bu duyguyu yaşamayı nasip eder İnşallah:Saruboceq: :CüvCüv:
canım bendee bugun mujdelı haberı aldım,,mayıstagıtcez eşimle umreye,gıtmeme yakın bı lıste yaparız arkadaşlarla isimlerinizi alırım sızler içinnde dua ederım inş:1hug:kıslar ya ümre zamanı başlıyor yokmu ümreye gidecek yakınlarınız bizlerede dua ettirin orda edilen dualar red edilmiyor.
canım hamilelikte bir takım ağrılar oluyor senin bahsettiğin ağrılarda dahil buna ama bütün hamilelerde aynı değil.benim bel ve kasık ağrılarım yeni başladı.hamileliğimin başlarında bu tür ağrılar yaşamadım ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?