Kimse ndkanin gozlerine bayilmasin o benimklava: o bana kiz doguracak bende ogluma alacam .. dunur olcaz..
iyim güzelimmmmmm, incir yiyom pasoo yumoşlarım büyüsün diye bugün menogon iğneyi sordum 240 ytl dedi eczacıı, elimdeki iğnelerle yumoşlarım büyümezse 240 bayılcam mecburen, bide doktora 250 ytl, bide aşılamaya okadarrr yanmışımmm kaydirigubbakcemile3hoşgeldinn canımmmm nasılsın?
kızlar ben birazdan çıkıcam kursum var.akşam test yapsam çıkarmı sabahmı olması lazım sabah daha iyi dimi?ne yapayım?
albümlerimdeben göremiommmmmmmmmm nere koydunnnnnnnnn :1shok:
iyim güzelimmmmmm, incir yiyom pasoo yumoşlarım büyüsün diye bugün menogon iğneyi sordum 240 ytl dedi eczacıı, elimdeki iğnelerle yumoşlarım büyümezse 240 bayılcam mecburen, bide doktora 250 ytl, bide aşılamaya okadarrr yanmışımmm kaydirigubbakcemile3
ne kursu kıssssssssssss:uhm:
anamm yavrumu gurbete vermeemmmmmmmmmyasakkelime :1shok: laelaelaelaelaeKimse ndkanin gozlerine bayilmasin o benimklava: o bana kiz doguracak bende ogluma alacam .. dunur olcaz..
vallahi bayıldım ama her renkli göz böyle güzel olmazki bide çok baygın bakıyo .çooook tamam ama ikiz olursa bi kızınıda benim oğlana alsak olmazmı yaa
baharcım 6+ haftalarda 7 de duyuluo die biliomben gitsem şimdi duyabilirim ama doktorum 2 hafta sonra gel dedi die bekliom çatlıcam
tubişim hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnn öpüom göbişten:))
arkadaslarrr cok yazmissinizzz...ne kacirdim bilmiyorum ama esimin ameliyatina 7.500 tl demisler :1shok:
ayy canım ne ameliyatı buu???????arkadaslarrr cok yazmissinizzz...ne kacirdim bilmiyorum ama esimin ameliyatina 7.500 TL demisler :1shok:
Havalanma kiz verirsin niye vermiyecen ben gul gibi bakarim kizina...iyi kaynana olurum.. benim oglan senin kizi kandirir bak nasil veriyon ozaman..kizz allah gostermesinde buyuk konusma gercekten gurbete gider ..benden iyi kaynami bulcak bee :) veriver iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?