Canım koymak istediğini göster ben harteketlendiriyim gel deneme bölümüne aç orda bir topic deneyelim okiş mi..neyse ceylancım konu dağılsın biraz bebişim bu hareketli sresimleri nasıl giriyorsunuz ya ben o kadar hareketli resim denedim hiç biri hareket etmiyor ne yapmam lazım
iyiyim cok sükür RABBIME! biraz endiseliyim ama güzel düsünüyorum bisey olmicak insallah. yarin normal adet günüm, kan gelmesinden korkuyorum gelmez insallah. biraz tedirginim. dün karin agrilari cektim adet olacakmis gibi ama bugün hic biseyim yok. cok iyiyim. 2 mart bebisimin kalp atislarini duyacaz insalllahh
Gunaydin fistiklar.. noluyor ortamda gergin hava var.. Kardesim size sunu diyim.. eger bu topik pyskolojinizi bozuyorsa girmeyin..herkesin anne olmaya hakki var..nezaman ister nezaman uzulur herkesin kendi karari..ben 21 yasindayim 5.5 aylik hamileyim.. erken anne olcam allah isteyen herkese nasip etsin.. burasi bebek isteyenlerin ortak noktasi bebekten haric cok guzel arkadasliklar cikti.. herkes birbirine destek oluyor,.onunla agliyor onunla guluyor..:enbuyukkk: Ister bi sene olmayinca uzulur ister bi sene sonra herkesin yapisi degisik.. doverim haa :sm_coolmymeka:
Gunaydin fistiklar.. noluyor ortamda gergin hava var.. Kardesim size sunu diyim.. eger bu topik pyskolojinizi bozuyorsa girmeyin..herkesin anne olmaya hakki var..nezaman ister nezaman uzulur herkesin kendi karari..ben 21 yasindayim 5.5 aylik hamileyim.. erken anne olcam allah isteyen herkese nasip etsin.. burasi bebek isteyenlerin ortak noktasi bebekten haric cok guzel arkadasliklar cikti.. herkes birbirine destek oluyor,.onunla agliyor onunla guluyor..:enbuyukkk: Ister bi sene olmayinca uzulur ister bi sene sonra herkesin yapisi degisik.. doverim haa :sm_coolmymeka:
geldimmmmmmmmmmmmm nörüyonuzzzz zillilerrr, çok kıpraşıyonusss zillerinizin sesine geldimmm :))
geldimmmmmmmmmmmmm nörüyonuzzzz zillilerrr, çok kıpraşıyonusss zillerinizin sesine geldimmm :))
Canım koymak istediğini göster ben harteketlendiriyim gel deneme bölümüne aç orda bir topic deneyelim okiş mi..
Ne güzel maşallah fatoşcum bizler içinde dua et olurmu Gelişmelerden haber ver sık sık uğra bırakma bizi Yok yok ne adeti delümm laelaelaelaelae Annesi karnında yer açıyor o yüzden karın ağrına.s.
hoşgeldinnnn gözlerine bayıldımmm
koydum koydum görmedii daha kız
baharcancim valla ben 6hafta 3 gunlukken duymustum..bence kalp atislari 6 yada 7 haftalikken duyulur ama tam olarak bende bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?