En erken hamilelik belirtileri

neyse ceylancım konu dağılsın biraz bebişim bu hareketli sresimleri nasıl giriyorsunuz ya ben o kadar hareketli resim denedim hiç biri hareket etmiyor ne yapmam lazım
Canım koymak istediğini göster ben harteketlendiriyim gel deneme bölümüne aç orda bir topic deneyelim okiş mi..

Ne güzel maşallah fatoşcum bizler içinde dua et olurmu Gelişmelerden haber ver sık sık uğra bırakma bizi Yok yok ne adeti delümm laelaelaelaelae Annesi karnında yer açıyor o yüzden karın ağrına.s.

:lepi:

ben bisiii diyimmii bu siteyi okumasaydim takip etmeseydiiim yaptigim idrar testidnen hamile oldugmu bile anlamicaktim :)))))))))))))))) silik cikmisti. cünkü burayi okumasaydim cok dikkatli bakmazdim teste atmistim bi kenaraaa :))

tubacım kalp atışları ne zaman duyulur kaç haftalıkken ben 4+6 da keseyi gördüm ama ne zaman bebişimin kalp atışını duyucam

geldimmmmmmmmmmmmm nörüyonuzzzz zillilerrr, çok kıpraşıyonusss zillerinizin sesine geldimmm :))

canım deneme bölümüne geldim ne yapcam şimdi ben bilmiyorum da

baharcancim valla ben 6hafta 3 gunlukken duymustum..bence kalp atislari 6 yada 7 haftalikken duyulur ama tam olarak bende bilmiyorum

kızlar ben birazdan çıkıcam kursum var.akşam test yapsam çıkarmı sabahmı olması lazım sabah daha iyi dimi?ne yapayım?

baharcım 6+ haftalarda 7 de duyuluo die biliomben gitsem şimdi duyabilirim ama doktorum 2 hafta sonra gel dedi die bekliom çatlıcam

tubişim hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnn öpüom göbişten:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…