En erken hamilelik belirtileri

mesela ben hala öğrenciyimmm ama çok istedim bebeğimi...

Kızlarrr gerilmenin anlamı yokk herkezin kendi hayatıı kendi kararııı onlar genç anne olmayı seçio bizler daha geç bi yaşdaa!!sonuçda herkez kendi hayatından sorumludur kendine güvenio yapıo yani!!!

Herkesın kendı hayatı ve kendi düşünceleri ama kalkıp bizleri küçümseermiş bir yazı insanın gücüne gıdıyor
Kadınlar kaliteli yumurtalaması genç yaşlarda olup 35 yaşında kalitesi bzulmaya başlarmış kimisi 30 gelmeden menopıoza giriyor lütfen arkadaşlar

ya arkadaşlar tamam bu konuyu kapatalım bence kimse kimseyi yanlış anlamasın hepimiz arkadaşız insan kendini hazır hissettimi olay bitmiştir zaten bu kadar basit gerisi allaha kalmış hadi gevşeyin kıslar masaj yapım size:))9

baharcım büyücek tabi annesiii şimdi elma çekirdegi kadar daha minnacık sonra üzüm olacak sonra çilek olcakkkk sonra muzzz derken kucagımıza geklecek inş::::))))

İyiyim fatoşcum sen nasılsın ne varneyok cicim..Şeniz

neyse ceylancım konu dağılsın biraz bebişim bu hareketli sresimleri nasıl giriyorsunuz ya ben o kadar hareketli resim denedim hiç biri hareket etmiyor ne yapmam lazım

İyiyim fatoşcum sen nasılsın ne varneyok cicim..Şeniz

iyiyim cok sükür RABBIME! biraz endiseliyim ama güzel düsünüyorum bisey olmicak insallah. yarin normal adet günüm, kan gelmesinden korkuyorum gelmez insallah. biraz tedirginim. dün karin agrilari cektim adet olacakmis gibi ama bugün hic biseyim yok. cok iyiyim. 2 mart bebisimin kalp atislarini duyacaz insalllahh

amanın kavgamı çıktı açılın ben doktorum:)))
aman kızlar isteyen istedigi zaman yapsın kendine güvenen dogursun:))
ben tırsaklıgımdan dsaha yenikarar verdim halada tırsıyorum orası aynı yuaş oldu 26 oyyyy.hemde 3 tane çocuk istiyom ben nezaman doguracam onları bilmem birtaneyi beceremedim:)

ben şunu demek istedim bu topicde bebek istemek ortak noktamız ama paniğin nedeni burası diil biz arkadasız hem o 1 sene birçoğumuz için çok uzun bi zaman kendini anneliğe hazırlamış bir kadın için özellikle yasla alakası yok erken evlenmeylede alakası yok evli çiftler 1 kaç sene içinde yası ne olursa olsun bebek istiyo hem genç anne olmakda güzel bebeğinle birlikte büyümek güzel
sen daha öncede bu topic psikolojimi bozuyoı fln demiştin o yüzden bu tepkiyi verdim ben

canım merak etme gelmez kan fln benimde aynı ağrılarım oldu yeni yeni geçiyo bebişinin kalp atışlarınıda görürsün inşallah bende sabırsızlıkla bunu bekliyorum

Ceylannn nasilsiiin?

TIFF kimi zaman yazarak anlatılmak istenen yanlış anlaşılıyor olabilir ama bu topicten
Üç örnek vereceğim
Ceylan 8 aydır istiyorum olmuyor bu ay tedavim başladı plokistik dendi, uzun bir müddet belki tedavi sürecinde olabilirmişim
Ndk Yine öyle yumurta tembelleşmesi var 7-8 aydsır sonuç alamıyor 4 aydır tedavide bu aşılama olacak
Patricia 2 aydır tedavide yumurtası oluşmuyordu

Üçümüzde belki dr.yalan söyledik 1 senedir korunmuyoeruz dedik ama görüyoruz ki 1 senede bekleseydik olmayacaktık anlıyormusunuz yaş olarakta geçiyoruz o yüzden genç yaştakilere daima diyorumki iyi yapıyorsun

kizlarrrrrrr yokmu hamiş haberiiiiiii hadi heycanlanıyom ECRİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN ya kalk hadi test al yağmur var da erimessin be anacımmmmmmmmmmmmm sen hamişsin hadi yiwrııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm kalk kıssssssssss

canım merak etme gelmez kan fln benimde aynı ağrılarım oldu yeni yeni geçiyo bebişinin kalp atışlarınıda görürsün inşallah bende sabırsızlıkla bunu bekliyorum

valla beklemek gibisi yok! doktor bana önce 9 marta randevü verdi. sonra kendi kendime düsündüm yok dayanamam o zamana kadar ben. aradim dedim ya benim endiselerim var batmalar felan oluyor ki oluyor, hem dedim 9 mart 7 haftalik oluyor hani 6 haftalikken duyuluyordu dedim. ehehehe. dedi tamam 2 marta alalim napim dayanamiyorum :)))

fatoşcuğum allah kucağına almayıda nasip etsin

hadi kıssslar melekler gelicek merak etmeyin yaşınız kaç olursa olsun herkes istediğini düşünsün düşünce özgürlüğü var bu topicte herşeyi üzerimize almayalım hayatta kafamıza takacağımız daha önemli şeylerimiz var bir yenisini eklemeyin haydi hayırdır bugün ben hiç üşümüyorum ve çok uykum var ya hadi açılalım biraz yandan yandan oh oh :))))

bende daha yeni keseyi gördüm kalp atışlarını ne zaman görcez fikrim yok cuma kan tahlili sonuçlarıma bakcak dr belki o zaman gün verir bende çok heyecanlıyım

Gunaydin fistiklar.. noluyor ortamda gergin hava var.. Kardesim size sunu diyim.. eger bu topik pyskolojinizi bozuyorsa girmeyin..herkesin anne olmaya hakki var..nezaman ister nezaman uzulur herkesin kendi karari..ben 21 yasindayim 5.5 aylik hamileyim.. erken anne olcam allah isteyen herkese nasip etsin.. burasi bebek isteyenlerin ortak noktasi bebekten haric cok guzel arkadasliklar cikti.. herkes birbirine destek oluyor,.onunla agliyor onunla guluyor..:enbuyukkk: Ister bi sene olmayinca uzulur ister bi sene sonra herkesin yapisi degisik.. doverim haa :sm_coolmymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…