HAYATIM BU Bİ TEK SENDE YOK BİRAZ ERKEN EVLENEN İNSANLAR ARTIK BU ELEŞTİRİLERDEN SIKILDIKLARI İÇİN BU KONUDA HASSAS OLUYORLAR!!!ÇÜNKÜ HERKEZDEN AYNI TEPKİYİ GÖRÜOLAR EVLİMİZİN YAŞIN KAÇ AAAYYYY ÇOK KÜÇÜKSÜN DAHAAAAA YAZIKKK!!!KLASİK YANİ DEĞİŞMEZ a.s.
Kızlarrr gerilmenin anlamı yokk herkezin kendi hayatıı kendi kararııı onlar genç anne olmayı seçio bizler daha geç bi yaşdaa!!sonuçda herkez kendi hayatından sorumludur kendine güvenio yapıo yani!!!
Ceylannn nasilsiiin?
İyiyim fatoşcum sen nasılsın ne varneyok cicim..Şeniz
ceylanciiim o bebekli resmi nasil yaptin? ben yeniyim yapamiyorum. 4 haftalik hamileyim nereye yazacam bende istiyom ondan :))
İyiyim fatoşcum sen nasılsın ne varneyok cicim..Şeniz
ohohohooo herkeş yanlış anlamış ay inşallah bebeğiniz olur gibi şeyler duymak istiyorsunuz ki inşallah olur zaten ama yeni evli arkadaşlar okudum. henüz 3. ayında bebek diyor ya da 4 kere denemiş olmamış olmuyor diye üzülüyor. doktorlar en az 1 yıl veriyor zaten. 1 yıl deneyin ondan sonra tedavi için araştırmaya başlarız diyorlar. yani 1 yıldan önce yapılan panik gereksiz bence. hepimiz kadınız bliyorum ki östrojenimiz tavan yapıyor bazen, özeniyoruz, imreniyoruz, hemen olsun istiyoruz ama ciddi bir sorun olmadan ve henüz 1 yıl geçmemişken üstelik yaşınız sınırda değilken gereksiz panik yapmayın bence. acizane tavsiyemdir. kimse akıl vermek olarak algılamasın. herkese sevgiler. yazılarınızı zevkle okuyorum, iyi niyetimle bir fikir vermek istemiştim sanırım yanlış anlaşıldım benneyaptımki
AYY TEBRİK EDERİM CANIM ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN....
iyiyim cok sükür RABBIME! biraz endiseliyim ama güzel düsünüyorum bisey olmicak insallah. yarin normal adet günüm, kan gelmesinden korkuyorum gelmez insallah. biraz tedirginim. dün karin agrilari cektim adet olacakmis gibi ama bugün hic biseyim yok. cok iyiyim. 2 mart bebisimin kalp atislarini duyacaz insalllahh
Ceylannn nasilsiiin?
ohohohooo herkeş yanlış anlamış ay inşallah bebeğiniz olur gibi şeyler duymak istiyorsunuz ki inşallah olur zaten ama yeni evli arkadaşlar okudum. henüz 3. ayında bebek diyor ya da 4 kere denemiş olmamış olmuyor diye üzülüyor. doktorlar en az 1 yıl veriyor zaten. 1 yıl deneyin ondan sonra tedavi için araştırmaya başlarız diyorlar. yani 1 yıldan önce yapılan panik gereksiz bence. hepimiz kadınız bliyorum ki östrojenimiz tavan yapıyor bazen, özeniyoruz, imreniyoruz, hemen olsun istiyoruz ama ciddi bir sorun olmadan ve henüz 1 yıl geçmemişken üstelik yaşınız sınırda değilken gereksiz panik yapmayın bence. acizane tavsiyemdir. kimse akıl vermek olarak algılamasın. herkese sevgiler. yazılarınızı zevkle okuyorum, iyi niyetimle bir fikir vermek istemiştim sanırım yanlış anlaşıldım benneyaptımki
canım merak etme gelmez kan fln benimde aynı ağrılarım oldu yeni yeni geçiyo bebişinin kalp atışlarınıda görürsün inşallah bende sabırsızlıkla bunu bekliyorum
valla beklemek gibisi yok! doktor bana önce 9 marta randevü verdi. sonra kendi kendime düsündüm yok dayanamam o zamana kadar ben. aradim dedim ya benim endiselerim var batmalar felan oluyor ki oluyor, hem dedim 9 mart 7 haftalik oluyor hani 6 haftalikken duyuluyordu dedim. ehehehe. dedi tamam 2 marta alalim napim dayanamiyorum :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?