En erken hamilelik belirtileri

Günaydınlar herkese Patriciacım ebrubu üzülmeyin daha şubat bitmedi
Sağlıklı olsunlar da her adet olduğumda diyorumki demekki sağlıklı olmayacakmış

patricia hic kafana takma hsg yi ben aralik ilk haftasi cektirdim, ben de vesvese etmistim ama temiz cikti allahtan ..senin de oyle cikacaktir...sen yarim saat oncesinden agri kesici al canim ve rahat ol....gerisi gelecektir. :1hug:
naapalim veren de allah alan da allah..biz sadece sabredecegiz. esimin bir yumurtaliginda sertlik varmis ve iceri kacmis...ne demek oldugunu bilmiyorum ama sperm sayisini cok dusurmus...ameliyattan bahsetmis dr..bugun cevap gelecek bakalim
dua edin kizlar ne olur bunu da atlatmis olalim hep beraber

kızlar benim adet biteli 5 gün oldu daha çalışmalara başlayamadık ya ooooffffffff çok canım sıkılıyor anlatamam bu ayım da gitti bir ay daha sarktı işte

allahım hepinize şu mübarek gün hürmetine dualarınızı kabul edip kucaklarınıza ikiz ikiz bebekler versin inş

kızlar benim adet biteli 5 gün oldu daha çalışmalara başlayamadık ya ooooffffffff çok canım sıkılıyor anlatamam bu ayım da gitti bir ay daha sarktı işte

GÜZELİM AT KOCİŞİNİ YATAĞA YAAA DAHA BİTMEDİ KUŞUM DAHA YENİ BİTMİŞ
ELİNİ CABUK TUTMAYA BAK :jeyyar:
BU AKŞAM BENDE ÇALIŞMA VAR GİREMEYE BİLİRİM YANİİİ :jeyyar:kaydirigubbakcemile

koca bir türlü iyileşemedi oda çok üzülüyor keşke adet gününe gelseydi falan diyor ama hasta adamada ben kıyamıyorum yataga nasıl atımki

Ebrubucum inşallah hayatım duam seninle inşallah hiçbişeyiniz kalmamıştır nezaman gideceksin dr.a :1hug:

ceylan çevrim içi gözüküyor nerde bu kıs ya resmimi gördümü acaba

GEÇMİŞ OLSUN EBRUCUM AMA NE GÜZEL ERKENDEN ÇÖZÜM BULUNUR TEDAVİ EDİLİR HEM YILMAK YOK UNUTMAYIN STRES YOK BEBEKLERİMİZLE BİR ÖMÜR VAR ÖNÜMÜZDE

ayyyy hemşo günaydın canım nasılsın ya çok teşekkür ederim bebişim o senin güzelliğin yavyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…