• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En erken hamilelik belirtileri

özlemcim valla benim haberim yok hamis haberleri sabahları oluyo genelde bende aksamüstü girdim bi

özlemim adetim gelmedi daha bekliyorum 2 gün oldu tatlım napem sence :))

yakamozz tatlım desene sen de bugun benım gıbısın azcık fransızızkaydirigubbakcemile3bugunluk bole olsun nabalımmm bızde ceylancıgıma sorarızzz demı ama o bılıyodurrr ceylosss sole bakım yafrum varmı guzel bı haberrrŞeniz

ummuş ay ne bılıyım fisfisfis ilişkiden 12gun gectı ıse kan testı yap ama beklerım dıosan da bır hafta daha bekle ıdrar testı yap derım ben sen ne dusunuosun:jeyyar:

ummuhan canım bir iki gün daha bekle derim ben bende 2 gün gecikince hemen hergün test yaptım insanın morali bozuluyor azcık daha sabret sonra yap derim sen bilirsin yinede

özlemcim anlat bakalım neler yaptınız bugn ne hediye aldın kocisin sana

her sabah ıs yerınde kahvaltı ederdı sabah beraber kahvaltı ettık sonra topkapıda 3boyutlu fetih müzesi acıldı haberınız var mı bılmıyorum oraya gıtmeyı cok ıstıyodum benı oraya goturdu gezındık acıktım dedım sonra mcdonaldsa gırdık sırnaşık şey tıkındımmmkaydirigubbakcemile3 cıktımmm ne ıstedıgımı sordu ve eve gelınce saydım tam 30parca kıyafet aldırmısımdelikafadulden azcık abartmısım ama hıc sesını cıkarmadı bugun hersey serbest dedılaelaelaelaelae bebık olursa zaten herseyı ona dusuncez sana alamayabılırız al ıstedıgını dedı aldım:roflol: sonra pastaneye gırdık ufak bı pasta kendı kendımıze kutlama yaptık ahan da bıraz once gırdık eve:dance:

neyse kızlar kendinize iyi bakın aeolun. görüşmek üzere güzel haberlerle inşaallah... (amin)..

öslem cim öptüm tatlım iyi geceler size..

ummuşş bekle bırazcıkdaha hayatım ıdrarda hemen cıkmıyor bılıyosun umudunu kaybetme hemen test yapıpp zaten benımkı uyudu kaldı koltukta ben de cıkıyorum yakamozcum senı yanlız bırakmak gıbı olsun ıstemem ama cok yorgunum ben de canım yarında kursum var dınlenmem gerek hepınızı cok opuyorum ıyı geceler kızlar kaydirigubbakcemile5

her sabah ıs yerınde kahvaltı ederdı sabah beraber kahvaltı ettık sonra topkapıda 3boyutlu fetih müzesi acıldı haberınız var mı bılmıyorum oraya gıtmeyı cok ıstıyodum benı oraya goturdu gezındık acıktım dedım sonra mcdonaldsa gırdık sırnaşık şey tıkındımmmkaydirigubbakcemile3 cıktımmm ne ıstedıgımı sordu ve eve gelınce saydım tam 30parca kıyafet aldırmısımdelikafadulden azcık abartmısım ama hıc sesını cıkarmadı bugun hersey serbest dedılaelaelaelaelae bebık olursa zaten herseyı ona dusuncez sana alamayabılırız al ıstedıgını dedı aldım:roflol: sonra pastaneye gırdık ufak bı pasta kendı kendımıze kutlama yaptık ahan da bıraz once gırdık eve:dance:

mc donalds deme canım ya ne kadar yesem doymam inanırmısın azönce yine hayalimdeydi bir menüde yetmedi hem bigmac hem mc chicken hemde chickennuggets istiyorum yanındada curry sosuylacokacimcoook
fetih müzesini biliyorum ama ben ankardayım gitmeyi bende cok isterdim
dogru demis esin bebis olunca hersey ona biz kendimizi düdünemeyiz artık

Back