• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En erken hamilelik belirtileri

ummahan canım mayıs ayında 2 yıl olcak insallah hayırlısıyla yaş 24 canım sen :)))

ceylancımm canım hosbulduk herkese hosbulduk canlarım deryadan haberim yok derya temenni gitti galiba arkadaslar bende cok merak ediyom uyus gari ortalıklarda yok beehhh

yeni hamilelere cok sevindim ya ercinde hamile bak görürsün sen ummahanda kesin insallah

canım benim siz samimi değil miydiniz insan başka yerden görüşürdü naniknanik
Neyse inşallah sağsalim bir yerden aklına düşeris kıs 24 müsün sen daha büyüksün düşünüyordum Dil pabuç kadar olunca süprizzzzz

ayyy başım çatlıyoo uykumda geldiiiii
aklımda sizdeeeeeeee ulan gelin rüyalarda buluşalımmmmmmm :))))))) ordan devam edelim kaynatmaya :))

Çicekcim iyi düşün kuzum düzenli kullandığın ilaç bitsin bırak sonra rayına bırak zaman geçtikçe iyicene stres olur gaza gelmen için inan demiyorum okadar çok üzülüyoruz ki hergün gir anla diyebileceğim Şeyleri
Sevgilerimle..Özge Ceylan

ceylan haklı şuan çok mutluyum ama adetim gelmediği için bebişşim için sabırsızım ama şu 1 sene nasıl geçti anlatamam :((

ateş düşüp birkaç gün yükseliş gösterirse yumurtlamışsındır demek
denemediğim bir poh kalmadı

bozo85 tatlım 1-1,5 haftadır bel sırt ağrıları çekiyorum karnımda şişlik var ve göğüs uçlarımda acıma var ağız kuruluğu kasıkta ağrı vs gibi belirtiler var bilmiyorum artıkım

Back