• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En erken hamilelik belirtileri

ZuZuu tatlım geçen ay doktorumu değiştirdim dayım var doktor ona gidiyorum biraz uzak ama gidiyoruz artık yumurtlamam yoktu bu ay klomen kullandım adetim 2 gün gecikti şiddetli bel ve sırt ağrılarım oluyor karnımda şişlik ve göğüs uçlarımda acı var ama emin değiliz haliyle bekliyoruz bakalım..

evet ceylan ıma katılıyorum bencede cicek başka bir doktora git tatlım benide 1 senedir oyaladılar yoksa şimdiye olurdu herhalde bebişşim yumurta problemi daha erken çözülürdü ama beklettiler işte gıcık oldum yaa...

ama kızlar çiçek için daha çok erken, daha evliliğin ilk ayları :S

inşaallah meleğine kavuşursun nazan cım. cicek istiyorsanız eğer problemlerinizi erken halletmeye bakın yok böle iyi ne zaman olursa olur diyorsan da senin bileceğin iş güzelim ama bence boşuna geçiyor zaman..

ZuZuu tatlım geçen ay doktorumu değiştirdim dayım var doktor ona gidiyorum biraz uzak ama gidiyoruz artık yumurtlamam yoktu bu ay klomen kullandım adetim 2 gün gecikti şiddetli bel ve sırt ağrılarım oluyor karnımda şişlik ve göğüs uçlarımda acı var ama emin değiliz haliyle bekliyoruz bakalım..

dayın kadındoğumcumuuuuuuuuu:1shok:
ulan hayatta açamam dayıma şeyimii, kadın doktora zor açıyommmkaydirigubbakcemile3

ay hadi bakalım inşallahhhh....

çiçek kız taze gelin..gez dolan eğlen accık acelen ne
kaydirigubbakcemile4

ndk bi problemi varsa öğrenmesi gerek o problem bekleyerek aşılmıyor biliyorsun ben çok pişman oldum ilk dayıma gitmediğime

sorun da o zaten biz acele etmiyoruz yeni evliyiz diye acele mi edin diyosunuz:utangac:

Ben derim ki; Bir kez daha düşünün bizde öyle düşünüyorduk şimdide 7-8 ay olsada bebek hasretiyle tutuşuyoruz kimimiz 1 yılı aşkın sen buraya girmekte hata ettin biz çok kötü gaza getiriyorus :lepi:

kıslar itiraf edeyim evlendik eşim hemen istiyodu eşim benden baya büyük ben istemedim şimdi bakalım ne olçak açıkcası korkuyorumda of yaaa allahım yardım et :Saruboceq:

ndk cım alttan muayene etmiyor dayım ultrasonla yürütüyoruz biz muayeneleri anladın tatlım yoksa tabiki bende cıx ;)

şu yumurtlama tarihini tam olarak nasıl hesaplıyosunuz kızlar

adet başlangıcından itibaren 14,15,16,17. günler yumurtlama gğnlerş oluyor genelde ama pkolularda ve regl düzensizliği olanlarda değişiyor canımm...

sen 3 aydır korunmuyorsun dimi? canım çok erken daha erken telaş yapmışsınn.. erken önlem alman güzel ama yeni evlisin cinsel hayatın yeni yeni düzene giriyorr, panik yapma stres yapma inşallah olacaktır en yakın zamanda...

Ben derim ki; Bir kez daha düşünün bizde öyle düşünüyorduk şimdide 7-8 ay olsada bebek hasretiyle tutuşuyoruz kimimiz 1 yılı aşkın sen buraya girmekte hata ettin biz çok kötü gaza getiriyorus :lepi:

sizde beni gaza getiriyosunuz ama hiç belli olmaz benden önce hamiş kalırsınız :CüvCüv:

kesinnlikle ewettt....:roflol:çiçeeekk ben bunanrın gazıynan başladım bebik çalışmalarına:emir_bebek:

kızlar anadıgım kadarıyla taze gelinler varr ahh ahh içim cız etti biz eskidikmi yaa :((( evet bende bişi önerim kızlar erken dişyosanız evet erken gezin dolasın harika bişi gezip tozmak bişiler paylasmak farklı yerleri görmek sevdiğin insanla ay binevi ask yasıyosun bu arada bunları yaparken sakın siz korunmayın hap felan içmeyin verin eşinize prezeryatifi :)))))))) yada dısarı :))))))))))))) anlarsınız ya :)))

Back