• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En erken hamilelik belirtileri

kızlar ben kaötım byby öptüm

uyuyucam bu akşam tatil yarın uyku yok bana anlarsınızyaa
valla herşey bebek için kendim için birşey istiyosam ne olayım :emir_bebek::jeyyar::CüvCüv::lepi:

kuşlaarr ben kaçıyoruumm..hepinize ii gecelerr...ii haberler bekliorumm...yalnız doğurmıyım ekimde..:CüvCüv:hep beraber çıkırtalım bebikleri...:emir_bebek: kaydirigubbakcemile3öpücüükkkk

Patricia hamile deği daha beklemedeyiz kıslar
Çiçek bizlerde bir vakitlerde öyle düşünürdük sakın öyle düşünme korunmayın zaten ilk ay hamile kalan çok az benim içim acıyor demeyin kıslar aklım olsa korunmazdım

ummahan canım mayıs ayında 2 yıl olcak insallah hayırlısıyla yaş 24 canım sen :)))

ceylancımm canım hosbulduk herkese hosbulduk canlarım deryadan haberim yok derya temenni gitti galiba arkadaslar bende cok merak ediyom uyus gari ortalıklarda yok beehhh

yeni hamilelere cok sevindim ya ercinde hamile bak görürsün sen ummahanda kesin insallah

kızlar ben kaötım byby öptüm

uyuyucam bu akşam tatil yarın uyku yok bana anlarsınızyaa
valla herşey bebek için kendim için birşey istiyosam ne olayım :emir_bebek::jeyyar::CüvCüv::lepi:
anlamazmıyızzzzzzzzzz:jeyyar:kaydirigubbakcemile3
benide gaza getirmeyin kararsız kaldım bak:jeyyar:

canımm kararsız kalma, korunmayınnn ama stres te yapmayın neden olmuyo diyee, korunmayın rahat olunn eğer gelirse meleğinnn hayırlı zamanda gelecektirr:1hug:

Patricia hamile deği daha beklemedeyiz kıslar
Çiçek bizlerde bir vakitlerde öyle düşünürdük sakın öyle düşünme korunmayın zaten ilk ay hamile kalan çok az benim içim acıyor demeyin kıslar aklım olsa korunmazdım

iyi de ben adetimin 15.günü almaya başlıyorum ilacımı yumurtlama günlerinde tamda.bebişe etki ederse ne yaparım.tutki ilacı almadım 1de adet olmadım ilacı bıraktım diyede ilacı alamadıımamı yanayım hamiş kalamadığımamı:teytey::teytey:

yuzdeyuz akrep saol canım inşallahhhhhhhhhhhhh

benimde kasımda 2 senem dolcak tatlım yaş 20 :) oleyyy

bozo85 tatlım adetim 2 gün gecikti bekliyorum daha belli değil

Back