evet ceylan ıma katılıyorum bencede cicek başka bir doktora git tatlım benide 1 senedir oyaladılar yoksa şimdiye olurdu herhalde bebişşim yumurta problemi daha erken çözülürdü ama beklettiler işte gıcık oldum yaa...
ZuZuu tatlım geçen ay doktorumu değiştirdim dayım var doktor ona gidiyorum biraz uzak ama gidiyoruz artık yumurtlamam yoktu bu ay klomen kullandım adetim 2 gün gecikti şiddetli bel ve sırt ağrılarım oluyor karnımda şişlik ve göğüs uçlarımda acı var ama emin değiliz haliyle bekliyoruz bakalım..
ZuZuu tatlım geçen ay doktorumu değiştirdim dayım var doktor ona gidiyorum biraz uzak ama gidiyoruz artık yumurtlamam yoktu bu ay klomen kullandım adetim 2 gün gecikti şiddetli bel ve sırt ağrılarım oluyor karnımda şişlik ve göğüs uçlarımda acı var ama emin değiliz haliyle bekliyoruz bakalım..
sorun da o zaten biz acele etmiyoruz yeni evliyiz diye acele mi edin diyosunuz
şu yumurtlama tarihini tam olarak nasıl hesaplıyosunuz kızlar
selam kıslar nasılsınız durumlar nasıl yeni hamişler varmı
Ben derim ki; Bir kez daha düşünün bizde öyle düşünüyorduk şimdide 7-8 ay olsada bebek hasretiyle tutuşuyoruz kimimiz 1 yılı aşkın sen buraya girmekte hata ettin biz çok kötü gaza getiriyorus :lepi:
Ben derim ki; Bir kez daha düşünün bizde öyle düşünüyorduk şimdide 7-8 ay olsada bebek hasretiyle tutuşuyoruz kimimiz 1 yılı aşkın sen buraya girmekte hata ettin biz çok kötü gaza getiriyorus :lepi:
selam kıslar nasılsınız durumlar nasıl yeni hamişler varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?