En erken hamilelik belirtileri

çiçekcimm bence sen yeni evlisin diye doktorun ağardan almış, normalde yumurta geliştirici ilaçlar da adeti düzenler ve gebeliği kolaylaştırır, farlutaldeyse tam tersi farlutal kullanırken korunulması gerekir, olası bir gebelikte düşük tehlikesi olabileceği için...

ummahann kan testi için geç bile kalmışsın gülümm, ama idrardada çıkması lazımdıı :S istersen bir iki gün daha bekle he?

ceylan bişiler yaptımdı iyce bozuldu vbe tatlım beceremedik hg sende güzelim .

burda bir konuda vardı ordan yapmıştım bulamadım tekrar orayı kaldı böle

ndk annem bi izin verse çoktan koşacaktım hastaneye ama acele etme diyor. napim ya cuma günü yaptırayım diyorum bende

Çicek bizde burda aylardır bu topicteyiz bence vakit kaybetmeden başka dr.git 1 senedir korunmuyoruz de göreceksin herşey yoluna girecek yoksa boşuna zaman kaybı oluyor

doktor sordu zaten canım hemen mi düşünüyosunuz diye hayır dedim başta sonra fikir değiştirdik.gebe kalsan bile 1 riiski olmaz dedi ama insan yine de korkuyo tabi

evet ceylan ıma katılıyorum bencede cicek başka bir doktora git tatlım benide 1 senedir oyaladılar yoksa şimdiye olurdu herhalde bebişşim yumurta problemi daha erken çözülürdü ama beklettiler işte gıcık oldum yaa...

sorun da o zaten biz acele etmiyoruz yeni evliyiz diye acele mi edin diyosunuz

ndk annem bi izin verse çoktan koşacaktım hastaneye ama acele etme diyor. napim ya cuma günü yaptırayım diyorum bende
evet ö

evet öğle diyolar ya ama 1,5 sene korunduk doktor yumurtalıların tembel dedi başka doktora gittim ikizin olur dedi hormanlarım düzgün çıktı bakıcam 3 ay normal deneyecem sonra olmazsa ki inşallah olur doktor bulmam lazım bakalım dimi ama 1 sene geççek diyolar allah aratmasın yaa :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…