En erken hamilelik belirtileri

cok sükür yasıtlarımla konusuyomuşum:)ben adet düzenleyici kullanıyorum kızlar.hamilelik riski olurmu yumurtlamam ilaç dolayısıyla her ay aynı zamana denk gelmezmi bilgisi olan?

adet düzenleyiciler yumurtalığı etkilermi bilgim yok kesin bişey diyemem ama her ay aynı zamana gelmez tabikide adetin başlangıcından sayıp 12. günü gün aşırı ilişkiye gireceksin bebek istiyorsan ama şuan düzenleyici kullandığın için olmayabilir ilacın adı ne cicek

arkadaşlar ovulasyon testi hamile kalmada etkili mi?Bir de doktor kontrolünde mi yapıyorsunuz yoksa kendi isteğinize bağlı bir şey mi? bilmiyorum da kusura bakmayın.

yamansak anladım tatlım hayırlısı be güzelim ne zamandır çocuk istiyorsunuz tedavi falan varmı[/QUO

tatlım ben doğum kontrol hapı kullanıyordum bıraktım doktora gittim 3 ay normal yöntemle korundum işte ilk resmi denemem bu ay yani benim döngüm 31-32 gün cnm yumurtalıklarım biraz temmelmiş tek sorun o yumurtlamamda sıkıntı yok dedi doktor.

sen durumun ne ummahan cım:dance::1hug:

evlilik bebek anlamında zormuş ya kızlar hele de benim gibi yaş sınırına her yıl biraz daha yaklaşıyorsanız bebek olur mu olmaz mı ne zaman diye kaygıya düşüyorsunuz?

Teşekkür ederim ummahan d cim

yamansak biz 1 senedir deniyoruz 3 ay korunduk sadece geçen ay yumurtlamam olmadı bu ay doktorum klomen verdi onu kullandım adetim 2 gün gecikti sabırsızlıkla bekliyorum daha ne olsun:))

Back