En erken hamilelik belirtileri

patricia naaber kuş..giremedim bugün..ne durumdasınnnn

Patricia cım cnm nasıl ögrenmış ovulasyon testı ile... biz de merak ettık...
ya daha kırmızılar yenı başladıgı halde test gununü bekliyorum ...

ya önce bi çalışş diimiii yok ben akıllanmam

canım ovulasyon testı yapmıs işte o kalın cıft cızgı cıkınca yumurtan catlamıs oluyor. sonra elınde fazla var dıye regl olana kadar yapmıs ve hep cıft cızgı cıkmıs hiç teke dusmemıs . dollendıkten sonrada cıft cıkıyormus ovulasyon testı.

canım ovulasyon testı yapmıs işte o kalın cıft cızgı cıkınca yumurtan catlamıs oluyor. sonra elınde fazla var dıye regl olana kadar yapmıs ve hep cıft cızgı cıkmıs hiç teke dusmemıs . dollendıkten sonrada cıft cıkıyormus ovulasyon testı.

canım bunu ben de duymuştum, senden biz çok ümitliyiz zaten, ben de yüzde 99 veriyom sana:Saruboceq:

wayyy be tevekkeli bende de oyleydi yaakaydirigubbakcemile3
bende ilk kez gecen ay yaptim.hep cift cizgi cikiodu bende bu testler yanlis diodum. sonra hamile oldumu ogrendimkaydirigubbakcemile2

canım bunu ben de duymuştum, senden biz çok ümitliyiz zaten, ben de yüzde 99 veriyom sana:Saruboceq:

yok canım yaaa bilmiyorumkı bu aksam regl ağrım başladı yarın kan testı yapıcam eğer regl olmazsam:) ama sabah çişiyle yine ovulasyon testı yapıcam bakalım cıkacakmı yıne cıft cızgı:jeyyar:

ben adet düzenleyici alıyorum toplam 6 ay alıcam 4 ayım kaldı.2ay önce adetim 1 ay gecikti.bende yeni evliyim doktora gittik işte düzenleyici verdi.benim bebiş daha gelmez kazara olmadığı sürece.öyle işte.sen anlat

ben adet düzenleyici alıyorum toplam 6 ay alıcam 4 ayım kaldı.2ay önce adetim 1 ay gecikti.bende yeni evliyim doktora gittik işte düzenleyici verdi.benim bebiş daha gelmez kazara olmadığı sürece.öyle işte.sen anlat

hımmmm anladım canım. bende hersey var :)
prolaktın fazlalığı
yumurta gelısmemesı :)
bende klomenle tedavı goruyorum ıste.:oklava:

Back